Libnet.ro
UNICEF

13:30

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Adevărul Adevărul,
Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova. continuă pe Adevărul

Pusa Darie, actrita: Cred ca atunci cand Dumnezeu are sa iti dea ceva, te cauta El

Pusa Darie este o actrita emblematica a Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi. Aplaudata de ieseni vreme de 30 de ani pentru roluri de comedie, ea a fost nominalizata anul acesta la Premiile UNITER pentru un rol foarte serios, de drama din spectacolul Dansul Delhi. Cel care i-a gasit cheia dramatica a fost regizorul Radu Afrim despre care se poate spune ca a reinventat-o pe cunoscuta actrita a Nationalului iesean.

CEL MAI MARE FURNIZOR DE PLATI ONLINE DIN CHINA Ant Group a primit aprobarea pentru listarea la Shanghai

Ant Group Co. , companie controlata de Jack Ma, fondatorul gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , a obtinut, vineri, aprobarea STAR Market din Shanghai pentru lansarea ofertei publice initiale IPO), dupa care urmeaza sa isi inregistreze listarea la autoritatea de reglementare a pietei de capital din China. Potrivit unor surse citate de presa straina, compania se va prezenta saptamana aceasta si in fata comisiei de listari de la Hong Kong Stock Exchange HKEX).

ALEGERI LOCALE 2020 |Proiectele Consilierilor Locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului: infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City, cateva dintre propuneri

Infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City sunt doar cateva dintre proiectele consilierilor locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului. Mihai Crisan, presedintele.

Prognoza meteo, azi, 21 septembrie 2020. Vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 21 septembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va deveni calda pentru ultima decada a lunii. Temperaturile maxime se vor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )