Libnet.ro
UNICEF

23:30

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Adevărul Adevărul,
Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. continuă pe Adevărul

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Primetime Emmy 2020 - Zendaya, desemnata cea mai buna actrita intr-un serial dramatic. Vezi si lista celorlalte premii acordate

Zendaya a fost desemnata cea mai buna actrita in rol principal intr-un serial dramatic, gratie interpretarii sale din productia de televiziune Euphoria, in cadrul celei de-a 72-a editii a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, relateaza AFP, citata de Agerpres. La aceasta categorie au mai concurat actritele Jennifer Aniston The Morning Show), Olivia Colman The Crown), Jodie Comer Killing Eve), Laura Linney Ozark) si Sandra Oh Killing Eve).

Gala UNITER 2020 - Actorul Lucian Ionescu a fost desemnat cel mai bun intr-un rol principal

Lucian Ionescu a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru Gomez Addams din spectacolul Familia Addams, regia, coregrafia si costumele Razvan Mazilu la Teatrul Excelsior Bucuresti, la cea de-a 28-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania, care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Gala UNITER 2020 - Cristian Grosu a fost ales cel mai bun actor intr-un rol secundar

Cristian Grosu a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru Caliban din spectacolul Furtuna de William Shakespeare, regia Gabor Tompa la Teatrul National Cluj-Napoca, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

TOP 5 activitati pentru tine si cea mai buna prietena!

Timpul petrecut alaturi de prietena ta este mereu distractiv, mai ales cand va povestiti una alteia .

Sanse mari pentru zodii spre sfarsitul lunii. E momentul lor! Fecioarele au parte de cea mai buna perioada

Mihai Voropchievici a anuntat care sunt cele mai norocoase zodii din horopcop. Numerologul a vorbit la Adevaruri Ascunse si despre zodiile care vor trece prin cele mai mari schimbari.

Povestea lui George Stroilescu, pompierul de onoare al anului 2020: Singuratatea este cea mai rea boala. Mai grea decat cancerul

La 40 de ani, prahoveanul George Stroilescu a fost desemnat prin Ordin al Ministrului de Interne Pompierul de Onoare al anului 2020, aprecierea suprema pe care orice salvator ar dori sa o primeasca de-a lungul carierei sale.

GALA UNITER Chiritza in concert, in regia Adei Milea,cel mai bun spectacol al anului 2019. Teatrul National din Cluj-Napoca, distins cu trei trofee

Premiul pentru cel mai bun spectacol a fost castigat de Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca. Premiul a fost acordat la Gala UNITER, desfasurata luni seara, la Craiova.

Ce emisiune va avea Denise Rifai la Kanal D: imi doresc sa fie cea mai buna dintre toate cele pe care le-am realizat pana acum

Denise Rifai va realiza o noua emisiune la Kanal D, 40 de intrebari cu Denise Rifai, si va avea premiera in aceasta toamna.

Ionel Adetu, candidatul PMP la Primaria Braila: Vreau sa creez conditii atractive pentru investitori. Este cea mai sigura perspectiva de crestere a nivelului de trai si de creare a noi locuri de munca (VIDEO)

Ionel Adetu, candidat la functia de Primar al Municipiului Braila din partea Partidului Miscarea Populara PMP), este de parere ca atragerea de investitii este cea mai sigura modalitate de crestere economica a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )