Libnet.ro
UNICEF

08:45

Galeria Atelier 030202 a implinit zece ani

Adevărul Adevărul,
Galeria Atelier 030202 a implinit zece ani

Recent, spatiul de arta contemporana ATELIER 030202, de la Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucuresti strada Sfanta Vineri nr. 11), a sarbatorit 10 ani de la infiintare. continuă pe Adevărul

Angry Birds, la zece ani: jocul care a definit gamingul pe smartphone implineste un deceniu

In urma cu aproximativ zece ani, s-a lansat Angry Birds, unul dintre cele mai relevante jocuri de mobil din toate timpurile. in tot acest timp, franciza a explodat, iar cea mai recenta.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Cred ca ne intoarcem zece ani inapoi

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, prevede un scenariu sumbru pentru romani pe scena politica, subliniind ca ne intoarcem zece ani inapoi. Fostul premier a declarat marti, la Galati, ca masurile preconizate a fi luate de guvernul Orban amintesc de ceea ce s-a intamplat in Romania in urma cu zece ani, acestea fiind copiate dupa cele ale guvernarii Boc.

Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru, in ziua in care ar fi implinit 4 ani de casnicie cu Noemi

Dupa 13 ani de relatie si 4 de casnicie, Mihai Mitoseru si Noemi au decis ca drumurile lor sa se desparta. Gestul emotionant facut de prezentatorul tv in ziua in care cei doi si-ar fi putut celebra o zi importanta pentru ei. Gestul emotionant facut de Mihai Mitoseru in ziua in care ar fi implinit .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )