Libnet.ro
UNICEF

22:00

O romanca a fost sechestrata si agresata sexual mai multe ore in Italia de un conational

Antena3 Antena3,
O romanca a fost sechestrata si agresata sexual mai multe ore in Italia de un conational

Multe romance pleaca din tara pentru a castiga bani mai multi in strainatate, chiar daca pentru asta trebuie sa isi paraseasca familiile si prietenii, acceptand privatiuni cotidiene si chiar. continuă pe Antena3

Iohannis ataca Guvernul: Solicit sa ia masuri rapide pentru consolidarea finantelor publice Codul fiscal a fost modificat de mai multe ori decat zile ale anului

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, din nou. Guvernul pentru contraperformantele economice, precizand ca a reusit sa modifice codul fiscal de mai multe ori decat zile ale anului trecut. El a facut aluzie si la falimentul Capitalei, solicitand Executivului sa ia masuri imediate pentru consolidarea finantelor publice.

De cate ori s-a schimbat schimbarea in 2018? Nasui: Au fost mai multe modificari fiscale decat zile lucratoare

In 2018 au fost mai multe modificari ale codului fiscal decat zile lucratoare. Guvernul aproape ca functioneaza dupa un manual pentru gonirea intreprinderilor si investitiilor, a informat economistul Claudiu Nasui.

Carmen Dan: in mandatul meu s-au luat cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti (VIDEO)

In ultimii doi ani au fost cumparate cele mai multe mijloace de protectie pentru politisti, precum si cele mai multe autospeciale de la mandatul lui Gabriel Oprea incoace, a precizat ministrul de Interne, Carmen.

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

ONU, avertisment pentru populatie. Mai multe persoane obeze decat cele care sufera de foame

ONU avertizeaza! Persoanele obeze sunt vizate. Datele preliminare din documentul care priveste starea globala pentru securitatea alimentatiei si nutritiei arata ca, pentru prima oara, populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pe cea care sufera de foame. ONU, avertizare pentru populatia obeza! Datele preliminare care au in vedere starea globala a securitatii alimentare a [] .

DNA a descins din nou la Primaria Timisoara. Sunt verificate mai multe autorizatii de construire

Procurorii DNA Timisoara au descins luni la Primaria Timisoara pentru a ridica mai multe documente. Potrivit primarului Nicolae Robu, e vorba de circa 10 autorizatii de construire si certificatele de urbanism conexe.

Inundatii in mai multe localitati din Bistrita-Nasaud. Pompierii au evacuat persoanele adapostite de furia apelor

Doua femei si trei copii au fost evacuati din calea apelor in judetul Bistrita-Nasaud. De asemenea, peste 180 de gospodarii din localitatile Sieut, Gledin si Monor au fost inundate miercuri seara, in urma precipitatiilor cazute in ultimele ore. Drumul de la intrarea in Sieu dinspre Teaca a fost acoperit de ape, iar populatia din trei comune a fost avertizata prin sistemul RO-Alert.

Mai multe mamici din Iasi au protestat in fata Primariei cerand locuri in crese

Zeci de parinti au protestat, joi, in fata Primariei municipiului Iasi fata de lipsa locurilor in crese, dar si fata de introducerea criteriului proximitatii, desi nu sunt crese in fiecare cartier. Parintii ii pot inscrie pe copii in crese aflate la mai putin de 400 de metri distanta de locuintele lor. La cele 11 crese din Iasi sunt 325 de locuri libere si au fost depuse 913 dosare, relateaza Mediafax.

Vremea nefavorabila face dezastru in Alexandria! Acoperisul unui bloc a fost smuls de vantul puternic, mai multe curti au fost inundate

Acoperisul unui bloc din Alexandria a fost smuls de vantul puternic si mai multe curti au fost inundate in urma ploii torentiale cazute marti dupa-amiaza, informeaza Inspectoratul Judetean pentru Situatii de.

Politistii din Galati care l-au scapat pe geamul de la baie pe un urmarit international cautat pentru mai multe jafuri au fost absolviti de orice vina

Parchetul de pe langa Judecatoria Galati a clasat dosarul penal in care doi agenti de politie de la Biroul Urmariti al IPJ Galati au fost cercetati pentru neglijenta in serviciu si inlesnirea evadarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )