Libnet.ro
UNICEF

15:30

inca o saptamana plina de spectacole, la Ateneul National din Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
inca o saptamana plina de spectacole, la Ateneul National din Iasi

Saptamana aceasta va propunem cinci spectacole de teatru, care vor fi jucate pe scena Ateneului National din Iasi. Iubitorii de teatru se pot bucura de celebra piesa Take, Ianke si Cadir, in regia lui Ion Sapdaru, comedia spumoasa Pijamale, in regia lui Andrei Ciobanu, dar si de o piesa cu multe intorsaturi de situatie si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Barbat din Iasi, izolat la domiciliu dupa ce s-a intors, recent, din China

Un barbat din Iasi este izolat la domiciliu, dupa ce s-a intors recent din China, unde a petrecut Anul Nou Chinezesc, anunta reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Iasi. Este un barbat venit.

Un consilier local PNL din Iasi ii cere explicatii lui Orban pentru sustinerea lui Chirica la locale

Consilierul local PNL din Iasi Etienne Ignat a transmis, duminica, o scrisoare deschisa conducerii PNL in care ii cere explicatii lui Ludovic Orban privind sustinerea candidaturii lui Mihai Chirica la alegerile locale, transmite Mediafax.

Doi frati din Iasi au facut cinci copii, dupa ce s-au casatorit. Prin ce necazuri trec acum

Doi frati dupa mama, din judetul Iasi, sunt judecati pentru incest. Cei doi au mai primit in urma cu zece ani o condamnare cu suspendare pentru aceeasi infractiune. Doi frati din Iasi au facut cinci copii, dupa ce s-au casatorit Femeia are acum varsta de 32 de ani, iar barbatul are 38 de ani. La .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )