LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • INTERVIU cu jurnalistul Toma Roman jr., autorul cartii Rasu-plansu in Arhivele Securitatii: Demonstrez ca Regele Mihai a negociat cu Ceausescu, prin intermediul unui mason
 • Jurnalistul specializat pe istorie Toma Roman jr. lanseaza luni, 3 august, chiar de ziua lui (face 45 de ani!), un volum cu povesti, cu istorii incalcite, descoperite de el in arhivele Securitatii, pe care l-a publicat recent la editura Vremea. Nu vor lipsi nici dezvaluirile despre Ion Iliescu, promite incomodul si tenacele jurnalist.
  Adevarul.ro - 29 Iul, 22:00

  Citeste articolul complet:
  INTERVIU cu jurnalistul Toma Roman jr., autorul cartii Rasu-plansu in Arhivele Securitatii: Demonstrez ca Regele Mihai a negociat cu Ceausescu, prin intermediul unui mason


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.515 sec.