LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • INTERVIU Speologul Cristian Lascu si fotograful Helmut Ignat, despre calatoria in Antarctica, pe urmele lui Racovita. Mari sanse ca acest taram sa fie nimicit
 • Speologul Cristian Lascu si fotograful Helmut Ignat povestesc despre calatoria lor in Antarctica, din 2012, care a stat la baza cartii-album Din Antarctica la Scarisoara. Pe urmele lui Emil Racovita, si explica de ce unele state deja au ridicat pretentii pentru a primit parti din taramul de gheata, al carui tratat de protectie va expira in 2048.
  Adevarul.ro - 21 Nov, 18:59

  Citeste articolul complet:
  INTERVIU Speologul Cristian Lascu si fotograful Helmut Ignat, despre calatoria in Antarctica, pe urmele lui Racovita. Mari sanse ca acest taram sa fie nimicit


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.518 sec.