LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • INTERVIU Vlad Zamfirecu, director interimar la Bulandra: Cu sau fara masca, istoria milenara a teatrului nu se opreste in aceasta pandemie
 • Vlad Zamfirescu vorbeste despre premierele pregatite la Teatrul Bulandra, despre conditiile reluarii spectacolelor si despre cum poate un artist, independent sau nu, sa supravietuiasca in timpul acestei crize, departe de scena si de platourile de filmare. Nu ne vom opri, nu vom ingheta, asteptand sa ne inghete altii, spune actorul- manager.
  Adevarul.ro - 17 Oct, 09:25

  Citeste articolul complet:
  INTERVIU Vlad Zamfirecu, director interimar la Bulandra: Cu sau fara masca, istoria milenara a teatrului nu se opreste in aceasta pandemie


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.54 sec.