LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Joi vor fi anuntati cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura. Unul dintre ei trebuie sa fie o femeie, cel mai probabil, vor fi de pe continente diferite
 • Joi, Academia Suedeza va anunta cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura, institutia incercand de aceasta data sa evite perspectiva eurocentrica si orientata catre barbati din anii anteriori, scrie The Guardian. Motivul acordarii a doua premii vine ca urmare a scandalului sexual care a zguduit academia anul trecut.
  Adevarul.ro - 09 Oct 2019, 14:02

  Citeste articolul complet:
  Joi vor fi anuntati cei doi laureati ai premiului Nobel pentru literatura. Unul dintre ei trebuie sa fie o femeie, cel mai probabil, vor fi de pe continente diferite


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top Cultura in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.383 sec.