Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVIU DRAGNEA: Cultura, o marturie a spiritului si traditiilor romanesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Cultura, o marturie a spiritului si traditiilor romanesti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, defineste cultura, in mesajul de Ziua Culturii Romane, drept o marturie a spiritului, valorilor si traditiilor romanesti, care se imbogateste cu fiecare voce care isi gaseste ecou in sufletele noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea posteaza din Maldive o imagine de la Muzeul Satului, de Ziua Culturii Nationale. Val de reactii pe Facebook: Pentru tine, cultura de porumb, poate. Spune sincer, Viorica ti-a inspirat postarea aceasta (FOTO)

Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook, marti, de Ziua Culturii Nationale. Plecat intr-o vacanta exotica in Insulele Maldive inca de la inceputul anului, liderul PSD a vrut sa marcheze aceasta zi,.

Liviu Dragnea, acuzatii devastatoare la adresa DNA

Liviu Dragnea lanseaza acuzatii explozive la adresa DNA. intr-un interviu acordat New Europe, presedintele PSD sustine ca directia anticoruptie este subiectul mult prea multor conflicte de interes si.

Radu Banciu, despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremoniile de la Ateneul Roman: Nu-i crapa obrazul de rusine acestui taran care a venit la Bucuresti neincaltat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre absenta lui Liviu Dragnea de la ceremonia de la Ateneul Roman, prin care Romania a preluat presedintia Consiliului Uniunii.

Liviu Dragnea a plecat ca prostul din politica mare, europeana. Si acesta este doar inceputul

Expresia ii apartine. Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta viata si din aceasta functie, declara Liviu Dragnea in iulie anul trecut. Absenta sa de la cel mai important eveniment al anului din Romania, preluarea presedintiei UE, cu toti marii oficiali ai UE veniti la Bucuresti, exact asta inseamna: a parasit functia de presedinte al Camerei Deputatilor ca prostul, fara explicatii credibile venite din partea sa.

Victor Ponta, despre cazurile lui Onea si Negulescu: TOTI au avut dosare la DNA Ploiesti cu o singura EXCEPTIE - Liviu Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, reactioneaza dupa ce fostul sef al DNA Ploiesti, Lucian Onea, dar si fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocala, au fost pusi sub acuzare si pentru constituire de grup in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )