Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lucian Pintilie si Opera

Adevărul Adevărul,
Lucian Pintilie si Opera

Reconstituirea unei cariere in regia de opera rascolind prin arhiva revistei Opera vine prea tarziu pentru completarea ei cu amintirile lui Lucian Pintilie. continuă pe Adevărul

Scrisoarea lui Andrei Serban pentru tinerii care au lipsit de la inmormantarea lui Lucian Pintilie: Marele regizor a avut curajul sa spuna adevarul prin arta

De la inmormantarea lui Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori romani, au lipsit, sambata, la Cimitirul Bellu, multi dintre tinerii artisti, regizorii de teatru, ministrul culturii. Lucian Pintilie a fost condus pe ultimul drum doar de o mana de oameni - familie, actori, regizori ai noului val. Printre acestia, s-a aflat regizorul Andrei Serban, care in exclusivitate pentru Adevarul, scrie randuri emotionante despre marele regizor,.

Scrisoarea lui Andrei Serban, pentru tinerii care au lipsit de la inmormantarea lui Lucian Pintilie: Marele regizor a avut curajul sa spuna adevarul prin arta

De la inmormantarea lui Lucian Pintilie, unul dintre cei mai mari regizori romani, au lipsit, sambata, la Cimitirul Bellu, multi dintre tinerii artisti, regizorii de teatru, ministrul culturii. Lucian Pintilie a fost condus pe ultimul drum doar de o mana de oameni. Printre acestia, s-a aflat regizorul Andrei Serban, care in exclusivitate pentru Adevarul, scrie randuri emotionante despre marele regizor,.

Victor Rebengiuc, la inmormantarea lui Lucian Pintilie: La revedere, Lucian!. Regizorul a fost inmormantat cu onorori militare la Cimitirul Bellu

Lucian Pintilie a fost inmormantat, sambata, la Cimitirul Bellu Ortodox, dupa o ceremonie la care au participat familia, prietenii, personalitati din lumea teatrala si a filmului: Marie-France Ionesco, Victor Rebengiuc, Andrei Serban, Ion Caramitru, Mariana Mihut, George Mihaita, Stere Gulea. De asemenea, au fost prezenti regizorii noului va, Cristi Puiu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu,Tudor Giurgiu.

Lucian Pintilie, inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu

Lucian Pintilie a fost inmormantat, sambata, cu onoruri militare, la Cimitirul Bellu, dupa o ceremonie la care au participat familia, prietenii, personalitati din lumea teatrala si a filmului precum.

Lucian Pintilie a fost nmormntat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu Ortodox

Lucian Pintilie a fost inmormantat cu onoruri militare, sambata, la Cimitirul Bellu Ortodox, aproximativ 100 de persoane fiind prezente la ceremonialul funerar pentru a-i aduce un ultim omagiu, relateaza Agerpres.

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu

Regizorul Lucian Pintilie va fi inmormantat sambata, la ora 12,00, la Cimitirul Bellu Ortodox. Sicriul cu trupul neinsufletit al regizorului a fost depus vineri in foaierul Salii Liviu Ciulei a.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie, depus la Teatrul Bulandra. Cei care l-au apreciat ii pot aduce un ultim omagiu

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie a fost depus vineri dimineata la Teatrul Bulandra, de la ora 10. 00, la Sala Liviu Ciulei, unde va ramane pana la ora 16. Cei care l-au cunoscut si indragit.

Trupul nensufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta News. ro, care citeaza UNITER.

VIDEO Corespondenta de la Cannes: De ce nu deplnge festivalul disparitia lui Lucian Pintilie?

Cu doua zile inaintea finalului trecem in revista filmele care ar putea castiga premii din partea juriului prezidat de Cate Blanchett. Cea de-a 71 editie a festivalului s-a dorit revolutionara, dar n-a fost. Competitia a oferit obisnuitul amestec de filme puternice, filme caldute si filme nepotrivite pentru o asemenea liga. Dar mai intai trebuie spus ca festivalul nu pare sa doreasca sa dea vreun comunicat legat de disparitia lui Lucian Pintilie. VIDEO Lars von Trier provoaca soc si groaza la Cannes .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )