Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai bine mort decat... un cabaret negru de Alexander Hausvater

Adevărul Adevărul,
Mai bine mort decat... un cabaret negru de Alexander Hausvater

Vanzoleala teribila, mortala pe care o traim la acest inceput de an atingand apogeul dupa un altul si asa plin de nesiguranta si agitatie in societate ar putea sa faca potrivit titlul de mai sus ales pentru a semnala un spectacol recent al Teatrului Dramaturgilor romani. continuă pe Adevărul

Cine credeti ca saruta mai bine: Jennifer Aniston sau Angelina Jolie?

Faimosul actor scotian Gerald Butler a fost intrebat, intr-o emisiune TV, cine saruta mai bine dintr.

Cine SARUTA mai bine? Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Marturisirea fara perdea a unui actor de la Hollywood (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare facute de Gerald Butler. Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood a oferit raspunsul la o intrebare care sta pe buzele a milioane de barbati din lume: Cine saruta mai bine?.

increderea romanilor in institutii: PRESA sta mai bine decat JUSTITIA / CLASA POLITICA, amendata dur (VIDEO)

Romanii isi pun cea mai mare incredere in pompieri si in sistemul de invatamant. Asta arata cel mai recent sondaj CURS. in continuare, clasa politica este amendata.

Dacia merge din ce in ce mai bine. Marca de la Mioveni a incheiat anul 2017 cu record absolut de vanzari

Cele mai recente date arata ca producatorul roman de automobile, detinut de gigantul francez Renault, a incheiat anul 2017 cu record absolut de vanzari. Dacia a reusit sa comercializeze peste 655. 000 de vehicule, cu 12,2% mai multe decat in 2016.

Mergea prin padure linistit cand a vazut o ciudatenie in iarba. S-a apropiat sa se uite mai bine si a vazut ca a inceput sa miste. Mi-a dat fiori. N-am vazut in viata mea asa ceva

Planta Degetele Diavolului provine din Australia si la prima vedere nu pare periculoasa. Aceasta planta este una dintre cele mai ciudate din lume. Ea pote fi intalnita si.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )