Libnet.ro
UNICEF

07:46

Micro-Folie Sibiu, primul muzeu digital din Romania a fost inaugurat in cadrul Festivalului de Teatru

Adevărul Adevărul,
Micro-Folie Sibiu, primul muzeu digital din Romania a fost inaugurat in cadrul Festivalului de Teatru

Festivalul International de Teatru de la Sibiu, in editia cu numarul XXVI, are nu mai putin de 3300 de artisti, invitati in cele 75 de spatii de joc din Sibiu. continuă pe Adevărul

Site-ul Curtii Consitutionale din Romania a fost atacat de hackeri

Site-ul Curtii Consitutionale din Romania CCR) a fost atacat de hackeri. Vineri, 14 iunie 2019, daca incercai sa accesezi site-ul CCR, puteai sa vezi doar mesajul Hacked By laZy hAcker si un personaj de animatie. Site-ul CCR, atacat de hackeri. Se stia ca are probleme de securitate Dupa ce hackerii au spart site-ul CCR, in .

Regele fructelor din Romania, trimis in judecata de DNA. Omul de afaceri, condamnat intr-un alt dosar, A FUGIT DIN TARA

Regele fructelor din Romania, Loubia Saleh, a fost trimis in judecata intr-un dosar de coruptie. Acesta mai are o condamnare de 9 ani de inchisoare, dar la acest moment este fugit din Romania. Procurorii.

Adevarul despre rosiile romanesti stropite, care se vand in pietele din Romania. Cate pesticide au, de fapt

Rosiile romanesti sunt tot mai cautate, dupa ce in ultimii ani in pietele din Romania au aparut tomate din import, dspre care cumparatorii spun ca nu au acelasi gust si nu sunt la fel de sanatoase. Ministerul Agriculturii a efectuat mai multe controale, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, cu scopul de a determina cate pesticide contin .

Acte necesare pentru inscrierea la facultate. Cum arata dosarul, la majoritatea universitatilor din Romania

Acte necesare pentru inscrierea la facultate. Nu poti fi admis daca nu prezinti un dosar complet cu sina) cu toate documentele necesare, pentru a intra in evidenta secretariatului acelei facultati. Actele pot sa fiere, de la un profil la altul, dar in principiu, ai nevoie cam de aceleasi documente. inscrierea la facultate este un pas .

Orasul din Romania peste care timpul a uitat sa treaca

Despre Sibiu se pot spune asa multe. E oglindirea trecutului in nou. Cultura, cladiri care iti bucura ochii si multa istorie. Orasul este asezat pe apa Cibinului si cunoscut din documente inca de la 1191.

Regulile nescrise ale mafiatilor din Romania. Cum copiaza interlopii de la noi mafia italiana

Pe modelul mafiei italienii, interlopii de la noi au un asa-zis regulament, respectat cu strictete de clanurile din care fac parte. Printre regulile de aur sunt colaborarea cu procurorii si protejarea mamelor. Orice.

INFOGRAFIC Romanii au cumparat inghetata de peste 600 milioane lei, anul trecut. TOPUL producatorilor din Romania

Numarul firmelor care produc inghetata in Romania s-a dublat din 2010 pana in prezent, de la 99 la 204 firme in 2017. in 2018, an pentru care nu exista inca toate datele finale, numarul firmelor pare sa fi trecut de 210, iar specialistii unei firme de consultanta estimeaza vanzari pentru piata romaneasca de peste 600 de milioane de lei.

Dupa Balena Albastra, un nou joc periculos face victime printre tinerii din Romania

Un nou joc face victime printre romani. Un tanar de 23 de ani s-a inecat la un strand din Iasi. Tragedia a avut loc sub ochii prietenilor cu care a mers la piscina. in timpul unui joc, dupa cum povestesc.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3243 seconds )