Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Educatiei ii atentioneaza pe profesori inainte de teze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Educatiei ii atentioneaza pe profesori inainte de teze

Noul ministru al Educatiei le cere profesorilor sa fie prietenosi inaintea tezelor de la finalul primului semestru, marcand o premiera la acest nivel. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a transmis un mesaj profesorilor, avand in vedere perioada tezelor, exprimandu-si convingerea ca acestia vor realiza evaluari prietenoase , pe care copiii sa le inteleaga si sa le intampine cu seriozitate si confort . continuă pe Ziarul Bursa

BACALAUREAT. Noul ministru al Educatiei anunta schimbari radicale la examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca anul viitor vor incepe discutiile pentru schimbari la Bacalaureat in probele de competente si proba scrisa la alegere a profilului. Anul acesta sub nicio.

Ministrul Educatiei va pune la punct metodologia de evaluare a scolilor doctorale. Monica Anisie: Analizam profesorii si ne uitam si la rezultatele pe care le au universitatile respective (VIDEO)

Monicia Anisie, noul ministru al Educatiei, a anuntat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca va modifica metodologia de evaluare a scolilor doctorale din Romania si va lansa documentul spre dezbatere.

Noul ministru al Educatiei, despre Evaluarea Nationala si admiterea in liceu. Anisie: Este o fierbere in sistem, dar vreau sa-i linistesc pe parinti si copii (VIDEO)

Monica Anisie, noul ministru al Educatiei, a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca va milita pentru pastrarea actualei modalitati de Evaluare Nationala si admitere in liceu, cel putin in ceea ce-i.

Masteratul didactic in universitati Monica Anisie, ministrul Educatiei: Ar putea fi introdus ca un program pilot in urmatorul an universitar INTERVIU VIDEO

Masteratul didactic va fi parte din pregatirea profesorilor, sustine Monica Anisie, ministrul Educatiei, intr-un interviu pentru HotNews. Chiar daca nu va fi introdus obligatoriu, intr-o prima faza va fi introdus ca un program pilot sustinut de cateva universitati. in acest mod, studentii care vor sa devina profesori vor fi mult mai bine pregatiti si cu mult mai multe ore de practica la activ.

Modificarea bacalaureatului. Monica Anisie, ministrul Educatiei: Deschid o consultare publica pe aceasta tema VIDEO INTERVIU

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca are in vedere ca in anul scolar urmator sa puna problema schimbarii modului in care are loc bacalaureatul. Concret, ministrul Educatiei se gandeste sa modifice probele de competente si proba scrisa la alegere a profilului, dar in urma unei consultari publice. Numirile pe functii de inspectori scolari si directori Monica Anisie, ministrul Educatiei: Sper ca de anul viitor sa realizam concursuri si sa incheiem contracte de management Ce s-a intamplat la Bucuresti INTERVIU VIDEOCum ar putea fi rezolvata problema supra-aglomerarii din scoli Monica Anisie, ministrul Educatiei: infiintarea consortiilor scolare ar putea fi solutia cea mai buna INTERVIU VIDEOMasteratul didactic in universitati Monica Anisie, ministrul Educatiei: Ar putea fi introdus ca un program pilot in urmatorul an universitar INTERVIU VIDEODemisia poate fi o optiune pentru Monica Anisie daca nu va obtine suficienti bani pentru Educatie Ministrul Educatiei: Eu vin din sistem, ma intorc acolo INTERVIUCITITI AICI: Educatia, in viziunea noului ministru, Monica Anisie: Cand luam o decizie, sa ne punem intrebarea ce este mai bun pentru elev Copiii trebuie sa aiba timp si de joaca, sa citeasca o carte, sa faca un sport INTERVIU INTEGRAL.

Cum ar putea fi rezolvata problema supra-aglomerarii din scoli Monica Anisie, ministrul Educatiei: infiintarea consortiilor scolare ar putea fi solutia cea mai buna INTERVIU VIDEO

O solutie pentru rezolvarea problemei supra-aglomerarii scolilor din Romania ar putea fi realizarea unor consortii scolare. Ar insemna ca unele scoli sa se uneasca si sa-si imparta spatiile libere, a explicat ministrul Educatiei Monica Anisie intr-un interviu pentru HotNews. ro. Ministrul arata ca astfel, scolile nu ar mai fi nevoite sa organizeze cursurile in doua sau trei schimburi, cum se intampla in prezent. Interviul integral cu Monica Anisie poate fi citit aici: Educatia, in viziunea noului ministru, Monica Anisie: Cand luam o decizie, sa ne punem intrebarea ce este mai bun pentru elev Copiii trebuie sa aiba timp si de joaca, sa citeasca o carte, sa faca un sport INTERVIU INTEGRAL.

Monica Anisie, ministrul Educatiei, vrea sa modifice bacalaureatul dupa o consultare publica

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat intr-un interviu pentru Hotnews. ro ca are in vedere ca in anul scolar urmator sa puna problema schimbarii modului in care are loc bacalaureatul. Ministrul Educatiei se gandeste sa modifice probele de.

Ce raspunsuri vreti sa aflati de la ministrul Educatiei? Cititorii HotNews.ro sunt invitati sa-i puna intrebari Monicai Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Cristina Anisie, va acorda luni un interviu pentru HotNews. ro despre situatia actuala din educatie. Temele principale de discutie se refera la programele scolare, manualele scolare, examenele nationale, relatia cu sindicatele, finantarea educatiei, dar si la situatia din universitati si clasificarea lor si la cercetare. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Ministrul Educatiei, despre portofoliul educational cerut elevilor la admiterea la liceu: Nu putem sa cerem copiilor ceea ce noi, cadrele didactice, nu le-am oferit

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, spune ca nu se poate ca elevii care sunt acum in clasa a saptea sa prezinte la admiterea in liceu un portofoliu educational, asa cum prevede legea Educatiei adoptata in anul 2011, pentru ca acesta nu exista. Nu putem sa cerem copiilor ceea ce noi, cadrele didactice, nu le-am oferit.

Noul ministru al Educatiei si mostenirea grea a guvernarii PSD. Anisie: Fostul Minister al Cercetarii a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca fostul Minister al Cercetarii - portofoliu unit de PNL cu cel al Educatiei - a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro di.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )