Libnet.ro
UNICEF

12:00

One Night Gallery // Love Ana Banica Inteligenta artificiala folosita pentru prima oara in cadrul expozitiei

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
One Night Gallery // Love Ana Banica Inteligenta artificiala folosita pentru prima oara in cadrul expozitiei

One Night Gallery dedica prima editie de anul acesta Anei Banica si introduce in cadrul evenimentului o noua componenta - transferul de stil artistic, prima tehnica de inteligenta artificiala folosita live in expozitia imersiva de new media art. Evenimentul va avea loc sambata, 30 martie, de la ora 20, la Casa Monteoru Calea Victoriei 115). continuă pe Ceaşca de Cultură

Cum ar putea sa se razbune inteligenta artificiala pe oameni

Inteligenta artificiala poate sa faca multe - sa faca parfumuri, sa faca mancare, sa se contrazica - dar inca mai trebuie sa evolueze. Cu toate astea, eticienii se tem de ziua in care.

25% dintre europeni ar prefera sa fie condusi de o inteligenta artificiala decat de politicieni

Un nou studiu cu privire la atitudinea europenilor fata de tehnologie a aratat ca un sfert dintre acestia ar prefera ca deciziile importante sa fie luate de o inteligenta artificiala in loc de politicieni.

Evaluare de 7 miliarde de dolari: Unicornul romanesc UiPath ar putea deveni cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume

Unicornul IT romanesc UiPath se afla in discutii cu investitorii pentru o noua runda de finantare care ar putea duce la dublarea valorii sale - intre 6 si 7 miliarde de dolari, potrivit surselor citate de Business Insider. Compania ar urma sa primeasca intre 300 si 400 de milioane de dolari, ceea ce l-ar face cel mai valoros start-up de inteligenta artificiala din lume.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )