Libnet.ro
UNICEF

23:45

Peste 4000 de cititori au venit la Noaptea Cartilor Deschise de la Arcul de Triumf

Adevărul Adevărul,
Peste 4000 de cititori au venit la Noaptea Cartilor Deschise de la Arcul de Triumf

Aseara, in intervalul 19. 00, mii de cititori au raspuns invitatiei de a sarbatori Ziua Internationala a Cartii. Cu aceasta ocazie, a avut loc a saptea editie consecutiva a celui mai mare eveniment de incurajare a lecturii Noaptea Cartilor Deschise. continuă pe Adevărul

NOAPTEA CARTILOR DESCHISE: Mii de cititori au participat la evenimentul organizat la Arcul de Triumf

Mai mult de patru mii de cititori au vizitat Arcul de Triumf, ieri seara, in intervalul orar 19. 00, pentru a sarbatori Ziua Internationala a Cartii la Noaptea Cartilor Deschise, anunta editura Litera, organizator al evenimentului.

Volumul Singuratate si destin de Cioran, prezentat la Madrid de Noaptea Cartilor Deschise

Reprezentanta de la Madrid a Institutului Cultural Roman participa cu prezentarea traducerii volumului Singuratate si destin de Emil Cioran, la sediul sau, pe 26 aprilie, la activitatile dedicate Zilei Internationale a Cartii, ce se celebreaza la Madrid sub titlul La Noche de los libros.

Arcul de Triumf, deschis pentru public marti seara. De la ce ora va putea fi vizitat

Marti, de la ora 19. 00, pana la mizeul noptii, Arcul de Triumf devine gazda noii editii a evenimentului Noaptea Cartilor Deschise. Pentru al saptelea an consecutiv mii de cititori se intalnesc la cel mai mare eveniment de incurajare a lecturii, anunta organizatorii evenimentului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )