Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pogromul de la Iasi si trenurile mortii

Adevărul Adevărul,
Pogromul de la Iasi si trenurile mortii

Cele mai multe cadavre erau pe strada Alecsandri. in curtea bisericii Sfantul Ilie, in santul care folosea ca adapost in curtea Chesturii, s-au inaltat mormane de cadavre pana la inaltimea peretilor. continuă pe Adevărul

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

Orasul din Romania care ia o masuraspeciala pe drumul cu cele mai multe accidente mortale - VIDEO

In Piatra Neamt au fost montate semafoare cu leduri rosii si verzi pe arcade. Este o premiera in Romania, insa masura era necesara, deoarece astfel de semafoare functioneaza acum pe sectorul de drum cu cele.

O tanara din Iasi ar fi baut 4 litri de tuica. Medicii spun ca tot mai multe femei ajung la spital din cauza alcoolului

Reprezentantii Spitalului de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi sustin ca, in ultimele zile, s-au confruntat cu mai multe cazuri de femei care au ajuns la spital din cauza alcoolului. Recordul absolut in privinta consumului a fost inregistrat de o femeie careia i s-a facut dupa ce ar fi baut, conform propriei declaratii, 4 litri de tuica.

Ambasadorul Croatiei la Bucuresti a vizitat Universitatea Valahia si mai multe uzine din industria de aparare

Ambasadorul Republicii Croatia in Romania, Davor Vidis, a vizitat, joi, mai multe uzine din judetul Dambovita, care activeaza in industria de aparare, dupa ce, in cursul diminetii, a purtat discutii cu reprezentantii autoritatilor locale si ai Universitatii Valahia din Targoviste, in perspectiva initierii unor parteneriate bilaterale.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Greva japoneza in mai multe cariere miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia

Angajatii de la mai multe cariere de exploatare a carbunelui din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO) au demarat, incepand de ieri, o actiune de protest. Acestia se afla in greva japoneza, iar sindicalistii nu exclud sa se ajunga chiar si la greva generala.

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

Cat te costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe de fotbal din Europa. Beneficiile incluse in pachetul de baza

Milioane de suporteri ai echipelor de fotbal din Europa aleg sa isi arate sustinerea pentru clubul preferat devenind membri cotizanti. in schimbul unei taxe anuale care variaza de la club la club, membrii cotizanti au anumite avantaje. Cat costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe din Europa si ce avantaje ai, aflati din articolul urmator.

ştiri din Cultura

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )