Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania pe anul 2019. Trilogia transilvana, premiul pentru traduceri din literatura universala

Adevărul Adevărul,
Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania pe anul 2019. Trilogia transilvana, premiul pentru traduceri din literatura universala

Intr-o prezentare editoriala de exceptie, Trilogia transilvana, una dintre operele de referinta ale secolului XX , scrisa de Miklos Banffy si publicata la Editura Institului Cultural Roman ICR), in traducerea din maghiara semnata de Marius Tabacu, a fost distinsa, vineri, 11 septembrie, cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania pentru anul 2019, la categoria traduceri din literatura universala. continuă pe Adevărul

Anul scolar 2020-2021. Ultima schimbare pentru toti parintii din Romania: cum arata noul contract dupa inceperea scolilor

Schimbarile nu se opresc aici in privinta noului an scolar 2020-2021! Ultimul detaliu ii priveste pe parintii din Romania. Cum arata noul contract dupa inceperea scolilor si ce s-a schimbat? O noua clauza a fost introdusa in document. An scolar 2020-2021. Noua clauza in contract dupa inceperea scolilor Schimbarile in contextul pandemiei nu se opresc .

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acrodat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acordat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro

Piata de francize din Romania a atins 3,6 miliarde de euro. Manuela Voicila, master francizor BNI Romania prezinta detalii despre cum va fi piata francizelor in anul 2020.

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Business report: Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania. Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii. Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare. Nou regulament pentru gradinite si scoli

Experientele neplacute ale unui tanar care a incercat sa vanda un apartament * Clasamentul primelor 20 de banci comerciale din Romania * Romania, campioana la fraudarea fondurilor europene in 2019. Cum fura romanii banii UE * Nou regulament pentru gradinite si scoli. Ce schimbari apar * Eugen Radulescu BNR): Inflatia negativa? Nu e nimic special, reducerea cererii in pandemie * Nobelul si faptele, nu vorbe sunatoare * Isarescu vrea sa conteste la CCR definitia colaboratorului Securitatii * Guntram Wolff, directorul Bruegel: Europa are capacitate, dar ii lipsesc spiritul antreprenorial si universitatile de top * Guvernul a adoptat normele metodologice pentru programele IMM Leasing si IMM Invest.

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

COTAR: Piata de asigurari din Romania a inregistrat, in 3 luni, echivalentul reclamatiilor inregistrate de piata germana, in peste 22 de ani

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania C. ), va face o solicitare catre Guinness Book, pentru introducerea pietei asigurarilor RCA din Romania, care a reusit sa bata toate recordurile mondiale, inregistrand in trimestrul II al acestui an acelasi numar de reclamatii pe care piata de asigurari din Germania il inregistreaza in 22 de ani, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )