Libnet.ro
UNICEF

07:15

Regizorul Monstri., despre castigarea premiului publicului la Berlinala 2019: inseamna mult ca filmul a avut salile pline la nivelul unui asemenea festival

Adevărul Adevărul,
Regizorul Monstri., despre castigarea premiului publicului la Berlinala 2019: inseamna mult ca filmul a avut salile pline la nivelul unui asemenea festival

Regizorul Marius Olteanu a declarat despre distinctia primita de Monstri. , singurul film romanesc de la Berlinala, care a primit premiul publicului acordat de publicatia germana Tagesspiegel, ca e foarte important ca filmul a avut succes de public in festival si spera ca si publicul romanesc sa fie deschis fata de tema propusa. Filmul, care va fi proiectat in avanpremiera la TIFF, va fi pe marile ecrane din Romania incepand din 27 septembrie. continuă pe Adevărul

Berlinala 2019 - zilele 8, 9 si 10

8-9-10, cine-i nu-i gata il iau cu lopata. Cel mai mult in aceste ultime 3 zile s-a vorbit despre Dieter Kosslick, cel pe care il supranumisem Kaiserul acum cativa ani intr-o cronica.

Berlinala 2019: Blue Boy, cu 2 romani in echipa de productie, recompensat cu Ursul de Argint

Blue Boy, produs de argentinianul Manuel Abramovich, cu romanii Catalin Cristutiu, in calitate de editor de film, si Bogdan Georgescu, in calitate de producator creativ, a fost recompensat sambata seara cu Ursul de Argint pentru cel mai bun.

Berlinala 2019 - Synonymes, regizat de Nadav Lapid, a castigat Ursul de Aur. Palmaresul editiei

Synonymes, regizat de Nadav Lapid si produs de Said Ben Said si Michel Merkt, a castigat, sambata seara, trofeul Ursul de Aur al celei de-a 69-a editii a Festivalului de Film de la Berlin.

Berlinala 2019, ndoliata de moartea actorului Bruno Ganz, cel care l-a interpretat pe Hitler n Der Untergang

Cea de-a 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante din Europa alaturi de Cannes si Venetia, isi anunta sambata seara palmaresul intr-o gala indoliata de moartea actorului elvetian Bruno Ganz, considerat cel mai mare artist de limba germana de dupa razboi, relateaza Agerpres.

Berlinala 2019. Premiul FIPRESCI din sectiunea Forum, acordat fimului austriac Die Kinder der Toten

Filmul austriac Die Kinder der Toten, regizat de Kelly Copper si Pavol Liska a castigat premiul FIPRESCI, decernat de Federatia Internationala a Criticilor de Film, in cadrul sectiunii Forum a celei de-a 69 editii a Festivalului International de Film de la Berlin.

Berlinala 2019 - zilele 6 si 7

Din pacate, s-a adeverit banuiala mea pe care nici n-am indraznit s-o astern in scris, spunandu-mi ca e doar paranoia deceniilor de comunism traite.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )