Libnet.ro
UNICEF

14:47

Revolta vine de la Timisoara, locul unde a inceput Revolutia din decembrie 1989

Adevărul Adevărul,
Revolta vine de la Timisoara, locul unde a inceput Revolutia din decembrie 1989

La 30 de ani dupa Revolutia Romana,Regal de Baletvine la Timisoara cu o reprezentatie speciala a primului spectacol de balet inspirat dupa evenimentele din 1989, numit Revolta. Acum 30 de ani, pe 16 decembrie 1989, la Timisoara, s-a strigat Libertate! si Vrem o tara libera!, dupa multi ani de opresiuni. A fost prima scanteie, care a provocat, dupa mai multe zile de lupta, caderea comunismului in Romania. continuă pe Adevărul

Dan Negru: Cunosc bine locul tragediei din Timisoara. Locul e plin de ghetouri!

Dan Negru scrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca tragedia din Timisoara s-a petrecut intr-o zona plina cu ghetouri a orasului, nu departe de centru,de aici si nevoia oamenilor de deratizare la.

Numarul victimelor creste, dupa dezinsectia de la Timisoara. De unde a fost cumparata substanta ucigasa

Situatia este una dramatica, in cazul dezinsectiei de la Timisoara, care a omorat cateva persoane, printre care copii, si a bagat alte cateva zeci in spital. in urma cu putin timp s-a aflat si de unde a fost achizitionata substanta ucigasa care a fost pusa in folosinta pentru intregul proces ucigas. Barbatul care a facut .

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE voteaza romanii din Diaspora in turul II

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si.

ştiri din Cultura

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )