Libnet.ro
UNICEF

22:45

Scriitorii deplang moartea lui Mircea Tuglea: A fost un urias prietenos

Adevărul Adevărul,
Scriitorii deplang moartea lui Mircea Tuglea: A fost un urias prietenos

Colegii de breasla, scriitorii si critici literari, deplang moartea lui Mircea Tuglea, care a murit, ieri, inecat, la Constanta, la varsta de 43 de ani. A fost redactor sef al Revistei Tomis, asistent universitar doctor la Universitatea Ovidius din Constanta si lector de limba romana la o universitatea din Bulgaria. continuă pe Adevărul

O noua ipoteza in cazul mortii scriitorului Mircea Tuglea, despre care s-a scris ca a murit inecat

Scriitorul Mircea Tuglea si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat vineri in Constanta. Totusi, apropiatii jurnalistului sustin ca nu aceasta a fost cauza decesului sau. Barbatul de 43 de ani a.

Sotia lui Mircea Tuglea si-a luat ramas bun printr-un mesaj emotionant pe o retea de socializare

Sotia scriitorului Mircea Tuglea si-a luat ramas bun asa cum a crezut ca i-ar placea lui cel mai mult, printr-un mesaj plin de emotie pe o retea de socializare. Camelia Tuglea a scris un mesaj plin de emoti.

Barbatul inecat pe plaja Modern din Constanta este scriitorul Mircea Tuglea

Barbatul inecat in mare, sambata, in zona plajei Modern din Constanta era scriitorul Mircea Tuglea, redactorul sef al Revistei Tomis, el fiind si asistent universitar doctor la Universitatea Ovidius din Constanta si lector de limba romana la o universitatea din Bulgaria. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani inecat pe plaja Modern este scriitorul Mircea Tuglea.

Grazia unui scriitor inecat in mare. Mircea Tuglea avea harul unui mare pedagog

Colegii de breasla povestesc cat de preocupat era scriitorul Mircea Tuglea, care a murit inecat, sambata, pe plaja Modern din Constanta, de ultimul sau roman, Grazia. A scris la acest manuscris pana in ultima sa zi, povestesc sotia si colegii de breasla.

Ultimele clipe de viata ale lui Mircea Tuglea. Salvamar: Nu mai ajungea cu picioarele pe nisip si...

Scriitorul Mircea Tuglea a murit inecat sambata, 19 august, pe plaja Modern din Constanta. Salvamarii l-au fluierat cand a ajuns in zona geamandurii, insa curentii puternici l-au tras.

Ultimele clipe de viata ale lui Mircea Tuglea. Salvamar: Nu mai ajungea cu picioarele pe nisip. Curentul l-a tras in larg, dincolo de geamandura

Scriitorul Mircea Tuglea a murit inecat sambata, 19 august, pe plaja Modern din Constanta. Salvamarii l-au fluierat cand a ajuns in zona geamandurii, insa curentii puternici l-au tras in larg.

Mesajul emotionant al sotiei lui Mircea Tuglea, care a murit inecat: Mainile lui iubite, care creau lumi pe tastatura, erau inghetate

Camelia Adriana, sotia scriitorului Mircea Tuglea, care a murit inecat, a postat un tulburator mesaj pe pagina de Facebook.

Vestea care zguduie cultura romaneasca. SCRIITORUL Mircea Tuglea A MURIT iNECAT la Constanta

Scriitorul Mircea Tuglea a murit dupa ce s-a inecat, sambata, in zona plajei Modern din Constanta. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani.

Ultimul mesaj lasat pe Facebook de scriitorul Mircea Tuglea, care a murit inecat la Constanta

Scriitorul Mircea Tuglea a murit dupa ce s-a inecat, sambata, in zona plajei Modern din Constanta. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani inecat pe.

Scriitorul Mircea Tuglea a murit inecat la Constanta, in zona plajei Modern

Scriitorul Mircea Tuglea a murit dupa ce s-a inecat, sambata, in zona plajei Modern din Constanta. Autoritatile au confirmat sambata seara ca barbatul de 43 de ani.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )