Libnet.ro
UNICEF

21:47

Sprijin financiar pentru Cinema Ateneu, din partea Europa Cinemas

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Sprijin financiar pentru Cinema Ateneu, din partea Europa Cinemas

Europa Cinemas, un partener de incredere pentru distribuitori si producatori, recunoscut pentru angajamentul decisiv fata de cinematografia europeana, a decis acordarea unui nou sprijin financiar catre toate cinematografele din retea. In contextul masurilor adoptate pentru gestionarea si prevenirea raspandirii infectiei COVID-19, care au dus la inchiderea impusa a cinematografelor, reprezentantii Europa Cinemas, alaturi de Creative . continuă pe Ceaşca de Cultură

Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2

Echipele Turris-Oltul Turnu Magurele si FC Arges au primit unda verde din partea autoritatilor sanitare pentru disputarea meciului programat, vineri, de la ora 17:00.

Fara precedent: Un ofiter de securitate recunoaste ca a facut politie politica. Membru CNSAS: E prima reactie de bun-simt din partea unui fost purtator al uniformei de securist

Germina Nagat, membru al Consiliului National Pentru Studierea Arhivelor Securitatii, semnaleaza primul caz in care un ofiter de Securitate chemat in instanta de CNSAS pentru incalcarea drepturilor omului refuza sa se judece cu institutia si recunoaste ca a fost lucrator al Securitatii.

Eroul Zilei. Competitie virtuala Special Olympics. Mesaj special din partea Nadiei Comaneci

145 de sportivi Special Olympics Romania participa in aceasta perioada la campionatul virtual de fitness dedicat persoanelor cu dizabilitati intelectuale. intrecerile se desfasoara trei zile pe saptamana, in fiecare din cele trei zile se executa un exercitiu diferit, iar durata intrecerii este de patru saptamani.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

Lidl Romania, surpriza pentru toti clientii din magazine. Ce se vinde pe rafturi chiar acum

Lidl are super oferte in perioada asta. Toti clientii care ajung in magazine se bucura de-o serie de produse numai bune de luat. inca din 29 iunie, Lidl a anuntat ca porneste saptamana.

CE a aprobat schema de ajutor de stat pentru firmele mari din Romania

Schema de ajutoare de stat in valoare de 4 miliarde de lei aproximativ 800 milioane euro) care vor fi acordate de statul roman unor firme private din Romania a fost aprobata joi de Comisia Europeana.

AFIR: 1,9 milioane euro disponibili pentru sprijinirea producatorilor din sectorul pomicol

Prima sesiune de depunere a Cererilor de finantare din 2020 pentru submasura referitoare la infiintarea grupurilor de producatori in sectorul pomicol, din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), s-a deschis in 30 iunie.

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )