Libnet.ro
UNICEF

00:07

TIFF 2019. Cineastii romani care se vor intalni cu publicul la Cluj

Adevărul Adevărul,
TIFF 2019. Cineastii romani care se vor intalni cu publicul la Cluj

La aniversarea celor 18 ani de la prima editie, Festivalul International de Film Transilvania celebreaza, printr-o serie de proiectii si evenimente speciale, cinematografia romana si succesele profesionistilor din domeniu, aici si peste hotare. Sute de invitati vor veni la Cluj intre 31 mai si 9 iunie, pentru a-si intalni publicul si pentru a fi prezenti la numeroasele premiere anuntate. continuă pe Adevărul

Antonio Tajani: Trebuie sa fim atenti la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii energetice din UE

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, considera ca Europa trebuie sa fie atenta la cei care vor sa preia controlul asupra infrastructurii vitale din Uniunea Europana, mai ales in domeniul energetic. Este important sa nu riscam sa cedam controlul unora care au alte interese decat noi, a declarat luni, la Florenta, Antonio Tajani, potrivit Agerpres.

INITIATIVA ROMANIA: Sunt 38 de candidati eligibili cu probleme de integritate care vor sa ajunga in PE

Miscarea civica Initiativa Romania a lansat astazi site-ul www. romania-alege. ro si precizeaza ca 38 de candidati eligibili cu probleme de integritate, inamici ai statului de drept sau ai valorilor europene vor sa ajunga in Parlamentul European.

Casti bluetooth: pentru alergat, audiofili si cei care vor liniste

Cel mai probabil ca oricare dintre noi are o pereche de casti pe care o foloseste. Unii pentru sport, altii ca sa scape de zgomotul urban. Ca sa impacam pe toata lumea, avem cateva recomandari de casti bluetooth pentru alergat, pentru audiofili si cei.

Marcel Iures va primi Premiul de Excelenta la TIFF 2019

Celebrul actor Marcel iures va fi celebrat la cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Film Transilvania. La gala de inchidere din 8 iunie, pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca, unde a si.

Marile provocari ale anului 2019 pentru cei care activeaza in industria IT

Industria IT evolueaza in mod constant, iar in fiecare an sunt lansate noi produse si servicii, mai rapide ca niciodata. Toate aceste schimbari revolutioneaza nu numai viata de zi cu zi a oamenilor, dar si modul de lucru al marilor companii, in special.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )