Libnet.ro
UNICEF

00:07

Totusi, Romania chiar n-are 10 milioane de euro pentru cultura ei?

Adevărul Adevărul,
Totusi, Romania chiar n-are 10 milioane de euro pentru cultura ei?

45 de milioane de lei e subventia anuala a celui mai mare teatru national din Romania. A unuia singur, o singura institutie de stat. Dar Statul roman nu se poate scobi de o suma similara pentru a ajuta sectorul cultural independent si pe oamenii care muncesc in el sa supravietuiasca pandemiei. continuă pe Adevărul

Nou fond european de investitii, de 100 milioane Euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile IT europene pot obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, lansat luni de o firma pan-europeana de venture capital.

Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata. Mii de euro pentru toti cei care vor o casa ca noua

Viktor Orban va acorda pana la 3 milioane de forinti familiilor pentru a le ajuta sa isi renoveze casele. Banii vor fi dati incepand cu anul viitor. Aceasta este cea mai recenta masura de stimulare a redresarii economice in urma pandemiei coronavirusului. Ungurii fac ce Romania nu ar face, niciodata Conform REUTERS, Guvernul Ungariei va .

Noua grila de punctaj la ajutoarele de investitii de 50.000-200.000 Euro pentru IMM. Ordonanta de urgenta 1742020

Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta de urgenta 1742020, care modifica OUG 1302020, privind ajutoarele de stat in valoare totala de aproape 1 miliard de euro, din fonduri europene si de la buget. Se schimba astfel grila de punctaj de la Masura 3 - granturi de investitii de cate 50. 000 de euro pentru firmele mici si mijlocii IMM).

65279;Un cuplu din Milano a fost amendat cu 400 de euro pentru ca s-a sarutat in vazul lumii

Un cuplu din Milano a fost amendat cu aproape 400 de euro pentru ca s-a sarutat pe strada, deoarece scoaterea mastilor de protectieincalca masurile de restrictie impuse de autoritatil pentru prevenirea.

Contract fara licitatie pentru Statele Unite. Armata Romana cumpara rachete de 200 de milioane euro

Congresul Statelor Unite urmeaza sa aprobe vanzarea catre Romania a unor instalatii de lansare de ra.

185 milioane euro fonduri europene pentru asigurarea de echipamente medicale si IT

Ministerul Fondurilor Europene va lansa ghidul de accesare a finantarii tabletelor pentru studenti.

Perioada de deschidere a sesiunii de aplicare la Masura 2 - granturi de 2.000-150.000 Euro pentru IMM si ONG a fost anuntata

S-a anuntat perioada in care firmele mici si mijlocii IMM) si ONG-urile eligibile vor putea solicita ajutoarele de stat pentru capital de lucru de cate 2. 000 de euro fiecare, din fonduri europene si de la buget, din cadrul Masurii 2.

Perchezitii la un lant de supermarkete din Bihor si Arad pentru o frauda de 5 milioane de euro

Politistii din Bihor efectueaza patru perchezitii la sediile unor societati din Bihor si Arad, ai caror reprezentanti sunt acuzati ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 5 milioane de euro, prin inselaciune, abuz de incredere si spalarea banilor.

Constructia noului lift din Cetatea Devei, in licitatie. O oferta pentru lucrarile de trei milioane de euro

Constructia noului ascensor al Cetatii Devei se afla in faza licitatiei. A fost depusa o oferta pentru lucrarile estimate la trei milioane de euro.

Statul vrea sa cheltuie 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorii 10 ani

Guvernul a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, in urmatorul deceniu. Noua strategie vine in contextul in care au mai fost alocati bani si in trecut pentru acest deziderat, dar fara rezultate concrete.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )