Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ziua Culturii Nationale si preluarea Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, marcate la Washington printr-un concert sustinut de ansamblul Violoncellissimo

Adevărul Adevărul,
Ziua Culturii Nationale si preluarea Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, marcate la Washington printr-un concert sustinut de ansamblul Violoncellissimo

Peste 200 de persoane au participat marti, 15 ianuarie, la Washington, la concertul sustinut de ansamblul Violoncellissimo, dirijat de Marin Cazacu, organizat pentru celebrarea Zilei Culturii Nationale si in onoarea preluarii Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Cum este sarbatorita Ziua Culturii Nationale la Constanta. Activitatile incep de la Kilometrul zero al culturii in vechiul Tomis

La 15 ianuarie, de ziua nasterii marelui poet Mihai Eminescu, se celebreaza Ziua Culturii Nationale, prin Legea nr. 238 din 7 decembrie 2010.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, recita, n germana si romna, cteva versuri din Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat, in germana si in romana, cateva versuri din poezia Revedere a lui Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale, inainte de a ura La multi ani culturii romane, la multi ani relatiilor noastre culturale.

DE ZIUA CULTURII NATIONALE: Ambasadorul Germaniei recita din Eminescu, in germana si romana

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat in limbile germana si romana, de Ziua Culturii Nationale.

Ziua Culturii Nationale - Ziua Portilor Deschise la Teatrul National

Pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale, Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti isi deschide portile si invita publicul spectator sa il cunoasca.

Domnul Goe la putere, de Ziua Culturii Nationale

Azi marcam Ziua Culturii Nationale. Legiutorul a vrut sa faca din Mihai Eminescu efigie culturala nationala, patron al spiritului romanesc. Ce n-a luat acesta in calcul, el insusi mai degraba din lumea lui Nenea Iancu, este faptul ca spiritul lui Eminescu face pereche - si ce pereche! - cu spiritul lui Caragiale, ca unul fara altul nu se poate!.

Senatorul USR Dan Lungu, despre Ziua Culturii Nationale: Nu rezolvam nimic daca fluturam forme fara fond si tinem discursuri pline de patos intr-o zi, daca nu facem nimic pentru cultura noastra in toate celelalte

Ziua Culturii Nationale este sarbatorita in Romania pe 15 ianuarie, dupa ce in 2010, Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege in acest sens. Ca un act simbolic, aceasta sarbatoare a fost a fost.

Liviu Dragnea posteaza din Maldive o imagine de la Muzeul Satului, de Ziua Culturii Nationale. Val de reactii pe Facebook: Pentru tine, cultura de porumb, poate. Spune sincer, Viorica ti-a inspirat postarea aceasta (FOTO)

Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook, marti, de Ziua Culturii Nationale. Plecat intr-o vacanta exotica in Insulele Maldive inca de la inceputul anului, liderul PSD a vrut sa marcheze aceasta zi,.

Ziua Culturii Nationale - Sesiune festiva in prezenta lui Klaus Iohannis, expozitii, gale si acces gratuit la muzee

Ziua Culturii Nationale, stabilita la data aniversarii lui Mihai Eminescu, aduce, pe de o parte, un omagiu memoriei celui mai mare poet al romanilor si, pe de alta parte, propune ca tema de reflectie rolul pe care cultura il are in pastrarea si cultivarea identitatii nationale, in conditiile diversitatii europene.

Mihai Eminescu, omagiat la Galati. Programul evenimentelor de Ziua Culturii Nationale

Evenimentele debuteaza pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Nationale, cand se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului. Programul se va derula zilnic, pana pe 31 ianuarie. Toate institutiile culturale din Galati sunt implicate.

VIORICA DANCILA: Ziua Culturii Nationale invita la reflectie asupra Romaniei

Ziua Culturii Romane este un prilej sa meditam la rolul fundamental al culturii in unitatea natiunii romane, in dezvoltarea societatii si a fiecaruia dintre noi, afirma premierul Viorica Dancila in mesajul transmis astazi.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3248 seconds )