Libnet.ro
UNICEF

15:30

De la Ziua Culturii si Noaptea Muzeelor, la Noaptea Culturii si Ziua Muzeelor

Adevărul Adevărul,
De la Ziua Culturii si Noaptea Muzeelor, la Noaptea Culturii si Ziua Muzeelor

Si s-a dus siZiua Culturii. 15 ianuarie, Ziua Culturii unei natiuni care s-a nascut sub Eminescu, a crescut sub Caragiale si traieste dupa Maiorescu. continuă pe Adevărul

Deputatul Iulian Bulai (USR), presedinte al Comisiei de cultura, postare jenanta de Ziua Culturii. Dupa ce s-a folosit de numele lui Eminescu pentru promovarea propriei agende, i-a facut si o urare bizara: La multi ani, Mihai!

Iulian Bulai, presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, a fost autorul unui mesaj deplasat de Ziua Culturii Nationale, care coincide cu ziua nasterii lui Mihai Eminescu. Deputatul USR nu numai.

Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, eveniment online de Ziua Culturii Nationale

Astazi, de Ziua culturii nationale si in ziua cand se implinesc 171 de ani de la nasterea ziaristulu.

Comisia UNESCO din Parlament: Ziua Culturii Nationale ne reaminteste ca ne definim si ne individualizam ca popor prin cultura si arta

Comisia permanenta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru relatia cu UNESCO a transmis ca Ziua Culturii Nationale este o sarbatoare care ne reaminteste ca ne definim si ne individualizam ca popor prin cultura si arta, prin creatia inaintasilor si a celor care isi conjuga si astazi energiile pentru exprimarea si promovarea propriei identitati.

Ziua Culturii Nationale, marcata cu peste 20 proiecte la reprezentantele ICR. Glossa, recitata pe strazile din Paris. Eminescu, evocat de actori ai Teatrului Karov

Peste 20 de proiecte culturale sunt organizate vineri, online, de Ziua Culturii Nationale si dedicate creativitatii romanesti la Bucuresti si la reprezentantele ICR din strainatate.

Ziua Culturii Nationale. Programul evenimentelor desfasurate in Constanta

Primaria si Teatrul de Stat din Constanta au programat o serie de actiuni dedicate Zilei Culturii Nationale. 15 ianuarie este ziua in care s-a nascut poetul Mihai Eminescu.

Ziua Culturii Nationale, sarbatorita deAcademiaRomana impreuna cuFilarmonica George Enescu

AcademiaRomana sarbatoreste Ziua Culturii Nationale, vineri, 15 ianuarie, in parteneriat cu Filarmonica George Enescu. Despre importanta acestei sarbatori culturale vor vorbi Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Romane, Eugen Simion, presedintele Sectiei de Filologie si Literatura a Academiei Romane si initiator al Zilei Culturii Nationale, si Razvan Theodorescu, vicepresedinte al Academiei Romane.

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti a cantat o strofa dintr-o poezie de Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Nationale - VIDEO

Ambasadorul Germaniei in Romania Cord Meier-Klodt a avut un mesaj personal cu ocazia Zilei Culturii Nationale, cantand prima strofa din poemul Mai am un singur dor de Mihai Eminescu. Romanii l-au felicitat pe ambasador in comentariile postate.

Premierul Florin Citu, mesaj de Ziua Culturii: Artistii, scriitorii, profesorii, cercetatorii nostri fac din Romania o tara si mai frumoasa

Premierul Florin Citu a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Culturii, in care afirma ca artistii, scriitorii, profesorii, cercetatorii fac din Romania o tara si mai frumoasa. La 171 de ani.

Primul documentar observational din Romania, La drum, de Dumitru Budrala, relansat online de Ziua Culturii Nationale

Astra Film lanseaza online, de Ziua Culturii Nationale, La drum de Dumitru Budrala, primul film documentar observational din Romania. Lansat la Cinema du Reel din Paris si premiat la festivaluri nationale si internationale, filmul surprinde esenta a ceea ce inseamna transhumanta in Romania la inceput de Mileniu III si dintotdeauna. La drum urmareste indeaproape viata dura a pastorilor din Muntii Carpati, care pleaca in transhumanta in fiecare an, la sute de kilometri departare de casa, in cautarea ierbii pentru turmele lor.

Expozitie de arheologie si spectacol de teatru, in Buzau, de Ziua Culturii

Ziua Culturii Nationale va fi marcata, vineri, la Muzeul Judetean Buzau, prin mai multe evenimente la care este permisa prezenta publicului, dar cu respectarea normelor de distantare fizica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )