Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cum sa ai un 2020 marcat de succes. 4 lucruri pe care trebuie le faci de Anul Nou Chinezesc pentru noroc si bunastare

Adevărul Adevărul,
Cum sa ai un 2020 marcat de succes. 4 lucruri pe care trebuie le faci de Anul Nou Chinezesc pentru noroc si bunastare

Anul Nou Chinezesc debuteaza pe 26 ianuarie si, potrivit previziunilor astrale, se arata plin de succese si de reusite pe toate planurile. 2020 in astrologia chinezeasca este anul Sobolanului de Metal, ceea ce presupune decizii importante si noi oportunitati pentru fiecare. continuă pe Adevărul

Declaratia unica 2020 Pentru ce venituri se completeaza si ora pana la care trebuie platite contributiile

Termenul de depunere a Declaratiei unice este 16 martie 2020. Corina Mindoiu, partener EY Romania, sustine ca nu avem, momentan, nicio informatie cu privire la prelungirea termenului, asa cum s-a intamplat in anii precedenti. Ea a precizat ca data de 16 martie 2020 este si termen de plata a impozitului pe venit pentru anul 2019 si a contributiei sociale de sanatate sau a contributiilor la pensie.

Klaus Iohannis nu se va implica in discutia privind candidatii PNL la locale: Este o tema care trebuie transata in partid si numai in partid Nu cred ca ar fi bine ca Orban sa candideze la Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a respins ipoteza ca premierul Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei si a precizat ca liderul PNL este foarte potrivit pentru pozitia de premier. Asta nu cred.

Radu Jude cu trei productii la Berlinale 2020! Este primul roman care a reusit aceasta performanta!

Filmele Tipografic Majuscul si Iesirea treburilor din gara, regizate de Radu Jude vor avea premiera internationala in sectiunea FORUM a Festivalului de Film de la Berlin. Radu Jude va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )