Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cum va afecta Brexit exporturile firmelor romanesti din industria usoara in Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum va afecta Brexit exporturile firmelor romanesti din industria usoara in Marea Britanie

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana nu va afecta exporturile firmelor romanesti din industria usoara catre aceasta tara decat in masura in care vor fi implementate taxe vamale. Acestea ar mari costurile articolelor de imbracaminte. continuă pe Wall-Street Ro

Analiza The Guardian: Cum ar putea afecta Brexit-ul interesele americane

De la economie, la aliantele strategice si efectele renasterii nationalismului, America are mai mult de pierdut acum ca britanicii votat pentru iesirea din Uniunea Europeana. Barack Obama a fost una dintre.

Cum va afecta Brexit-ul sportul din Marea Britanie - Vor fi momente grele pentru Premier League

Odata cu iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, sute de fotbalisti straini si-ar putea pierde dreptul de a juca in Regat, acesta fiind un moment de cotitura si pentru Premier League, unul din cele mai puternice campionate din lume. Viitoarele restrictii ar putea slabi puterea formatiilor britanice, insa ar putea fi benefice pentru cresterea in valoare a nationalei Angliei ar fi obligati sa foloseasca mai multi jucatori autohtoni).

ING: Impactul Brexit asupra macroeconomiei Romanesti ar trebui sa fie relativ redus pe termen scurt, dar se va amplifica

Brexit-ul Marii Britanii ar trebui sa aiba un impact relativ redus asupra situatiei macroeconomice a Romaniei, intrucat cresterea economica este legata mai mult de consumul privt, iar legaturile directe cu ecnomia britanica sunt reduse, insa pe termen.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )