Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cum a ajuns sa arate fiul Mihaelei Radulescu, la 15 ani. Ai crede ca e cu cel putin 10 ani mai in varsta

Playtech Playtech,
Cum a ajuns sa arate fiul Mihaelei Radulescu, la 15 ani. Ai crede ca e cu cel putin 10 ani mai in varsta

Mihaela Radulescu se poate numi mandra mama a unui adevarat barbat. Fiul acesteia ii seamana foarte tare, este foarte atent la detaliile care il pot ajuta in viitor si are vise mari. Cu toate ca are doar 15 ani, sportul si gena buna il fac sa arate mai in varsta decat este. Cum a ajuns . continuă pe Playtech

Cum si-a facut de rusine o mama, baiatul de 15 ani. L-a pus sa conduca o masina si s-au ales amandoi cu dosar penal

Un minor in varsta de 15 ani din Avram Iancu pe care politistii l-au surprins in trafic conducand o masina incredintata chiar de mama sa, s-a ales cu dosar penal.

Profesoara a invitat-o pe eleva ce 15 ani la ea acasa. Cateva minute mai tarziu, adolescenta era dezbracata. Au urmat momente de pasiune nebuna. Detalii inedite au iesit la iveala in timpul anchetei

Profesoara a invitat-o pe eleva sa de 15 ani la ea acasa. Cateva minute mai tarziu, adolescenta era dezbracata, iar femeia de 36 de ani a uitat de toate si a trait intens momente de pasiune nebuna. Mai.

Un adolescent de 15 ani, accidentat mortal de o masina in timp ce se plimba cu rolele

Un adolescent de 15 ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina, in timp ce se plimba cu rolele pe o straduta din Blajel. Din nefericire, copilul aflat in stop cardio-respirator nu a raspuns.

Adolescenta de 15 ani din Mehedinti, disparuta de acasa

O minora de 15 ani din comuna mehedinteana Tamna a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Politistii fac apel la cetateni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusa in urmarire la nivel national.

Noua lege a pensiilor aduce schimbari majore! Cati bani vei lua, daca ai o vechime de munca mai mica de 15 ani

Noua lege a pensiilor aduce schimbari importante! Printre lucrurile esentiale pe care le puncteaza se afla modul de acordare si calculare a pensiei minime in Romania. Anii lucrati isi vor spune cuvantul, iar perioada de munca va face diferentierea in sistemul de pensii din Romania. Vechimea de munca, criteriul care face diferenta in sistemul de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )