Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum a ajuns autograful lui Elvis Presley in cel mai nordic oras al Romaniei. Starul american i-a scris in urma cu 44 de ani unui pusti de 15 ani din Darabani

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns autograful lui Elvis Presley in cel mai nordic oras al Romaniei. Starul american i-a scris in urma cu 44 de ani unui pusti de 15 ani din Darabani

Dumitru Hornaru a fost intr-o zi a anului 1971 unul dintre cei mai fericiti copii din lume, dupa ce a primit prin posta un autograf semnat chiar de regele rock and roll. Documentul istoric autentificat este expus astazi intr-un muzeu inedit din cel mai nordic oras al Romaniei. continuă pe Adevărul

FOTO: O planeta pitica, cel mai indepartat obiect din sistemul solar

Cel mai indepartat obiect, cunoscut pana acum, din sistemul solar se afla la 15,4 miliarde de kilometri de Soare, de trei ori mai mult decat distanta pana la Pluto si a fost descoperit de o echipa de astronomi americani.

Samsung Gear S2 este cel mai reusit smartwatch al anului [REVIEW]

Samsung Gear S2 a fost lansat la IFA 2015, in cadrul unui eveniment grandios. Atat de grandios, incat nu reuseam sa imi dau seama de ce ar investi Samsung atat de mult in promovarea unui smartwatch mai exact, cel de-al saptelea smartwatch al companiei. Dupa o saptamana cu el, mi-am dat seama de ce [] Samsung Gear S2 este cel mai reusit smartwatch al anului [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii prefera ceaiul cel mai apreciat remediu naturist

Ceaiul este cel mai utilizat remediu naturist in sezonul rece, arata un studiu. Romanii apeleaza mai degraba la ceai decat la alte produse naturiste de genul siropuri, tincturi, unguente, creme, vitamine. Avantajele ceaiului: actioneaza rapid, se prepara si se consuma usor, are efect de calmare, gust si arome placute.

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, isi deschide portile

Cel mai mare salon mondial de fotografie, Paris Photo, are loc de joi pana duminica, la Grand Palais din Capitala franceza, in cea de-a XIX-ea editie. La eveniment vor participa 174 de galerii din 33 de tari.

Samsung a lansat in Romania cel mai nou smartwatch al companiei, Gear S2

Samsung a lansat cel mai nou smartwatch al sau, Gear S2 care se vrea a fi un rival redutabil pentru ceasul Apple. Gear S2 vine in doua versiuni, una mai moderna si una retro, existand si variante cu 3G. Compania spune ca bateria tine doua-trei zile, memoria RAM este de 512 MB, iar stocarea interna este de 4 GB. Preturile pornesc de la aproximativ 1. 550 lei. Ceasul va fi livrat incepand cu data de 12 noiembrie.

S-a lansat Ingenius Hub, cel mai nou spatiu din Bucuresti pentru tinerii antreprenori

Ingenius Hub este cel mai nou spatiu din Bucure and 7779;ti pentru tinerii antreprenori si persoanele interesate sa inceapa o afacere. Hub-ul a fost lansat ca parte a unui proiect cu finan and 7789;are europeana nerambursabila, derulat de compania de consultan and 7789;a Loop Operations, in parteneriat cu ASE Bucuresti, CCDL si Arott, informeaza un comunicat de presa Ingenius.

Snapdragon 820 este cel mai performant si eficient procesor

Dupa o serie de speculatii legate de noul SoC, Qualcomm a dezvalui toate detaliile aferente noului Snapdragon 820, inclusiv faptul ca nu se supraincalzeste. in cazul in care au trecut deja cativa ani de cand ati investit intr-un smartphone de varf, noul SoC Qualcomm Snapdragon 820 s-ar putea sa va ofere suficiente motive pentru upgrade. [] Snapdragon 820 este cel mai performant si eficient procesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai grav atentat terorist asupra Europei. Istoria atacurilor insangerate de pe batranul continent

Atacurile asupra Frantei au mari sanse sa devina cele mai ingrozitoare din toata istoria moderna a Europei, dupa numarul de decese. Daca Le Figaro continua sa vorbeasca, la aceasta ora de 124 de morti, .

Atentatele din Paris, comise cel mai probabil de reteaua terorista Stat Islamic sau de Al-Qaida

Atentatele multiple comise la Paris, soldate cu aproximativ 140 de morti, poarta marcile retelelor teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, care au amenintat in mai multe randuri Occidentul, in principal Statele Unite, Marea Britanie si Franta, cu atacuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )