Libnet.ro
UNICEF

11:46

Cum a ajuns Marian Negrescu cel mai scump actor roman. Directorul Teatrului Elvira Godeanu a incasat sute de milioane de lei pentru a juca un rol

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Marian Negrescu cel mai scump actor roman. Directorul Teatrului Elvira Godeanu a incasat sute de milioane de lei pentru a juca un rol

Marian Negrescu, directorul Teatrului Elvira Godeanu din Targu Jiu, a fost trimis in judecata, la sfarsitul anului trecut, pentru conflict de interese in forma continuata. Acesta a incheiat, intre 2008 si 2013, cu teatrul pe care il conduce si in prezent 42 de contracte pentru roluri, scenografii sau regii pentru diferite piese, precum si pentru pentru punerea in scena a unor evenimente. continuă pe Adevărul

FOTO. Care este cel mai scump obiect din lumea filmului

Rochia alba purtata de Audrey Hepburn in filmul My Fair Lady, in anul 1964, este cel mai scump obiect din lumea filmului care a fost vandut vreodata la licitatie, potrivit unui top realizat de un site dedicat colectionarilor, Picollecta.

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania e cel mai scump telefon de la noi

Pretul Samsung Galaxy S6 Edge in Romania este unul enorm, mai ales daca este sa-l comparam cu cel al altor terminale, cum ar fi iPhone 6 sau LG G3. Telefonul este disponibil la precomanda in Romania. UPDATE: Terminalul poate fi gasit si in oferta Domo. Acolo, pretul Samsung Galaxy S6 Edge incepe de la 3.

Samsung Galaxy S6 Edge, cel mai scump telefon din Romania. E deja la precomanda

Samsung a prezentat Samsung Galaxy S6 Edge si Galaxy S6 la Barcelona, la Mobile World Congress 2015. Telefoanele au fost introduse deja la precomanda si ne putem face o impresie despre pretul la care vor fi comercializate aceste terminale.

2014, anul cel mai sigur pentru aviatie, sustine directorul Asociatiei internationale a transportatorilor aerieni

In ciuda unor catastrofe rasunatoare, aviatia civila a cunoscut in 2014 cel mai sigur an din istoria sa, a afirmat luni directorul Asociatiei internationale a transportatorilor aerieni, citat de AFP.

Pasajul subteran de la Piata Sudului - Cel mai mare proiect rutier din sudul Capitalei

Pasajul rutier subteran de la Piata Sudului are ca scop fluidizarea circulatiei in intersectia Calea Vacaresti, Sos. Oltenitei, str. Nitu Vasile si pe inelul principal de circulatie al orasului. Pasajul are o lungime de circa 356 metri, si se realizeaza pe directia Calea Vacaresti-Str. Nitu Vasile. In plus, se vor construi patru pasaje pietonale care vor conecta statia de metrou cu cea de tramvai, iar trecerile de pietoni de la suprafata se vor desfiinta. Valoarea totala a proiectului este de 127. 2 milioane de lei aprox. 28,6 mil. euro), in proportie de 70% fiind realizat cu fonduri europene nerambursabile. Potrivit autoritatilor, dupa darea in folosinta, pasajul va reduce timpii de asteptare in trafic, in zona respectiva, cu aproximativ 74%. Acesta este cel mai mare proiect de infrastructura cu fonduri UE din Bucuresti, realizat prin Programul Operational Regional 2007-2013, insa asta inseamna ca pentru a nu pierde fondurile europene, proiectul trebuie finalizat pana la 31 decembrie 2015. Cea mai recenta actualizare cu informatii: 6 martie 2015.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

Mircea Badea: Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista

Cel mai mare truc al justitiei independente a fost sa convinga lumea ca exista, a afirmat Mircea Badea, in pasa editiei de duminica a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, parafrazand astfel o.

Cel mai rapid gol al sezonului, dar oltenii raman neinvinsi de 14 etape: Viitorul - CSU Craiova, scor 1-1

Desi Alex Mitrita a marcat cel mai rapid gol al actualului sezon, in secunda 36, CSU Craiova a reusit sa egaleze si sa incheie la egalitate, in deplasare, 1-1 cu Viitorul.

Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, azi, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina!, colegei sale, ministrul Doina Pana l-au afectat cel mai tare in 2014, potrivit surselor din presa.

Victor Ponta, despre Fa, Doina!: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare in 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu Fa, Doina! colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )