Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum au ajuns masinile electrice Tesla sa polueze mai mult decat un diesel

Playtech Playtech,
Cum au ajuns masinile electrice Tesla sa polueze mai mult decat un diesel

Tesla produce masini electrice si doar atat. Si acestea sunt laudate pentru ca sunt 100% curate cand vine vorba de poluare. Dar o analiza arata ca, totusi, polueaza. Ba, uneori, mai. continuă pe Playtech

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, sfatuit sa investeasca mai mult in America de Nord si mai putin in Europa

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare fond de acest fel din lume cu detineri de active de peste 1. 100 miliarde de dolari, ar trebui sa isi reduca expunerea pe pietele de actiuni din Europa si sa investeasca mai mult in SUA si alte piete din America de Nord, a recomandat marti Banca Centrala a Norvegiei, cea care gestioneaza fondul, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Ana Bogdan, increzatoare pentru turul doi de la US Open: Mi-am schimbat complet mentalitatea si imi place mai mult sa stau pe teren

Venita din calificari, Ana Bogdan 152 WTA) a trecut fara probleme de primul tur de la US Open. Adevaratul test va fi insa in runda a doua, unde o va infrunta pe Petra Martic, favorita numarul 22. Romanca este increzatoare si considera ca are mai multe sanse in fata croatei pe hard. in plus, Bogdan a precizat ca si-a schimbat mentalitatea, nu se mai gandeste la punctele pe care le are de aparat si ii place sa petreaca mai mult timp pe teren.

Trump REGRETA ca nu a MAJORAT si mai mult TARIFELE pentru produsele chinezesti

Presedintele american Donald Trump are parere de rau pentru ca nu a majorat si mai mult tarifele pentru produsele chinezesti. Seful de la Casa Alba a declarat la Summit-ul G7 ca a avut indoieli legate de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )