Libnet.ro
UNICEF

21:01

Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
 Cum a ajuns Ramona Manescu viitorul ministru al Transporturilor. Vezi relatia familiei Manescu cu presedintele PNL, Crin Antonescu

Nominalizarea Ramonei Manescu pentru portofoliul de la Tranporturi a fost propusa si sustinuta de catre presedintele Crin Antonescu fara a a exista obiectii din partea membriilor Biroului Politic al PNL. Ramona Manescu este de profesie jurist si intreaga activitate din ultimii ani si-a desfasurat la Bruxeles in calitate de europarlamentar. Ce a recomandat-o pentru nominalizarea la sefia Transporturilor? Potrivit declaratiei lui Crin Antonescu - experienta internationala si faptul ca este un om de anvergura. Neoficial insa, liberalii recunosc ca in primul rand increderea pe care Antonescu o are in familia Manescu. Apropierea lui Rares Manescu actual primar al; Sectorului 6) si Ramonei Manescu de liderul PNL este cunoscuta atat in cercurile liberalilor, cat si de presa, si a fost recunoscuta de insusi Crin Antonescu. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta, de acord cu Ramona Manescu la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat ca este de acord cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens, conform Mediafax. in urma votului.

Ramona Manescu, mai mult ca sigur viitorul ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca o nominalizare a Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Transporturilor reprezinta o varianta mai buna decat alte propuneri. Se stie ca in urma sedintei de azi, PNL a propus doua nume pentru fotoliul de la Transporturi - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Cele doua propuneri au fost trimise premierului Ponta. Dar dupa declaratia prim-ministrului, a devenit clar cine va ocupa functia de la Transporturi.

Cine este Ramona Manescu, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor

Europarlamentarul Ramona Manescu este, alaturi de Nini Sapunaru, nominalizarea pe care PNL o va inainta premierului Victor Ponta pentru functia de ministru al Transporturilor. Ramona Manescu este de formatie.

Antonescu, intrebat daca sunt sanse ca Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, cu putin timp in urma, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea Ministerului Transporturilor, el raspunzand: Sunt sanse, sunt sanse, arata Mediafax. Crin Antonescu a venit, duminica, la Palatul Parlamentului, la sedinta BPN a PNL, unde urmeaza sa se decida nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a .

Ramona Manescu, propusa la Transporturi: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu.

Ramona Manescu: Nu-mi este teama de functia de ministru, ci o iau ca pe o provocare

Europarlamentarul PNL Ramona Manescu a declarat, duminica, dupa ce a fost propusa de partid pentru sefia Transporturilor, ca nu-i este teama de functia de ministru, iar daca va ocupa acest post, va veni cu.

Criteriul PNL pentru functia de ministru: influenta in partid. Cine este Ramona Manescu

Europarlamentarul Ramona Manescu, alaturi de sotul ei, Rares Manescu, primarul Sectorului 6, face parte dintr-o puternica sfera de influenta coagulata in jurul lui Crin Antonescu. Criteriul influentei la nivel de partid l-a propulsat, de altfel, si pe Nini Sapunaru intre propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor.

Ramona Manescu: Vreau sa gandesc pozitiv si sa imi imaginez ca nu o sa dezamagesc, daca voi ajunge ministru

Ramona Manescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, a explicat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca este un soldat disciplinat in PNL si ca isi asuma tot ce urmeaza din acest moment mai.

Constanteanca Ramona Manescu, de la Cel mai fashion politician roman in 2011, la mandatul de ministru al Transporturilor in 2013

Ramona Manescu, europarlamentara PNL din Constanta, este aleasa premierului Victor Ponta pentru mandatul controversat al portofoliului de ministru al Transporturilor.

PNL a decis printr-o indecizie - Ramona Manescu si Nini Sapunaru, doua propuneri pentru un ...

Sedinta PNL s-a incheiat cu putin timp in urma. Acest partid ar fi trebuit sa nominalizeze azi un nume pentru fotoliul de ministru al Transporturilor. Au fost vehiculate inca de dimineata doua nume - Ramona Manescu si Nini Sapunaru. Asa s-a si incheiat sedinta PNL, cu doua propuneri. Ramane acum ca premierul Victor Ponta sa aleaga intre cei doi. Se pare insa ca decizia va fi mai degraba spre Ramona Manescu, cu atat mai mult cu cat Ponta s-a exprimat deja in acest sens. Premierul a spus ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )