Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cum a ajuns un roman sa fie considerat erou in Marea Britanie. A infruntat pericolul urias pentru vecinul sau, dar nu o data, ci de doua ori

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns un roman sa fie considerat erou in Marea Britanie. A infruntat pericolul urias pentru vecinul sau, dar nu o data, ci de doua ori

Remus Lefter, un tanar roman din Marea Britanie, a ajuns pe prima pagina a ziarelor din Marea Britanie dupa ce si-a salvat un vecin de la o moarte sigura. continuă pe Adevărul

Drama unui tanar roman din Marea Britanie. A murit la doar 27 de ani: Cum ai plecat fara sa zici, zambaretule? Cum sa mori tocmai tu?

Adrian, un tanar roman in varsta de 27 de ani, aflat la munca in Marea Britanie, a murit dupa ce a stat in coma mai multe zile.

Dexametazona, noul medicament folosit de Marea Britanie in lupta cu COVID-19

Sistemul National de Sanatate NHS) din Marea Britanie va utiliza dexametazona, un medicament din fa.

Barurile si restaurantele din Marea Britanie nu se vor deschide mai devreme de 4 iulie, arata cel mai probabil scenariu

Este putin probabil ca barurile si restaurantele din Marea Britanie sa se redeschida inainte de 4 iulie, a anuntat Dominic Raab, ministrul britanic de externe, cand a explicat ca desi s-au facut progrese.

Marea Britanie nu reuseste sa se alature planului de revenire a turismului condus de UE

Liderii turismului si-au exprimat dezamagirea si frustrarea dupa ce in presa s-a relatat faptul ca Marea Britanie nu va participa la un proiect de partajare a datelor condus de UE pentru reinceperea turismului, odata cu ridicarea restrictiilor.

Coronavirus: Marea Britanie - 36 de noi decese, cel mai mic bilant zilnic de dupa 22 martie Italia 44 de noi decese

Autoritatile din Marea Britanie au anuntat, duminica, 14 iunie, 36 de noi decese cauzate de coronavirus, cel mai mic bilant zilnic de dupa 22 martie, cand s-au inregistrat 35 de decese.

CORONAVIRUS |36 de decese in 24 de ore in Marea Britanie, cel mai mic bilant de dupa 22 martie

Marea Britanieeste a doua cea mai afectata tara din lume de pandemia de coronavirus dupa numarul de decese provocate de noul coronavirus. Potrivit celor mai recente date transmise de catre autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )