Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns o scoala din Romania in topul celor mai bune scoli internationale britanice din lume

Transylvania College din Cluj este singura scoala internationala din Romania nominalizata printre cele mai bune scoli internationale britanice din lume. continuă pe Adevărul

Un oras din Romania, in topul celor mai recomandate destinatii turistice

Municipiul Alba Iulia a primit certificatul de excelenta acordat de TripAdvisor. Certificatul a fost acordat in urma recenziilor pozitive exprimate pe site-ul TripAdvisor de turistii care au vizitat Cetatea Alba.

Faze tari: Carnea de pui neagra, noua delicatesa de la noi. De ce sunt romanii reticenti cand o vad in farfurie; A luat 35 de pastile viagra intr-o ora. Ce a urmat dupa; Triunghiul bermudelor din Romania. Locul misterios aflat in apropierea Insulei Serpi

Topul celor mai des furate lucruri din lume. Ce prefera hotii. Se pare ca in lume exista o preferinta pentru furtul anumitor obiecte. Cea mai furata carte este Biblia. Imaginile bizare surprinse de un sofer din SUA. O soferita a coborat din mers si a lasat masina sa circule pe contrasens. Un sofer din California a fost martorul unei intamplari bizare.

De ce nu scapam de kilogramele in plus, in ciuda curelor de slabire. Topul celor mai frecvente greseli in timpul dietelor

Lupta cu kilogramele in plus devene zadarnica daca dietele sunt haotice si urmate fara sfatul unui specialist. Greselile facute in dietei nu doar ca nu ne ajuta la sa scapam de kilogramele in plus, insa vor transforma cura de slabire intr-un adevarat chin.

RAPORT Persoanele infectate HIV/SIDA si dependentii de droguri, printre cei mai discriminati romani. Politicienii, in topul celor care discrimineaza

Persoanele care sufera de HIV/SIDA, dependentii de droguri si persoanele cu dizabilitati fizice sau psihice se numara printre cele mai discriminate din Romania, potrivit celui mai recent raport publicat de Consiliul National de Combatere al Discriminarii CNCD). Mai exact, doi din trei romani considera ca fenomenul discriminarii este larg raspandit la noi in tara.

Dorel a lovit la Mamaia. Cea mai mare tiroliana din Romania, distrusa de soferul unui excavator

Tiroliana din Mamaia era cea mai mare din Romania, iar pentru amenajarea ei proprietarul cheltuise aproximativ 30. 000 de euro. Soferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafetei de nisip, a agatat cablul.

Ponderea Windows XP in IMM-urile si institutiile publice din Romania a scazut la 34%

Utilizarea Windows XP in IMM-urile si institutiile publice din Romania a scazut, in ultimul an, de la 57%, la 34%, potrivit unui studiu realizat de Bitdefender. insa, Romania se afla pe locul al treilea in.

SONDAJ Sunteti de acord cu interzicerea masinilor diesel in orasele din Romania?

Cateva tari europene au facut furori cu planurile lor de a interzice in viitorul apropiat circulatia masinilor diesel in oras. Tonul a fost dat in Paris Franta), iar imediat discursul a fost preluat de Marea Britanie si Norvegia. In acest context suntem curiosi sa vedem care este curentul de opinie printre soferii si locuitorii marilor orase din Romania.

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa.

Victor Ponta, catre pompierii din Romania: Va multumim tuturor pentru curajul, patriotismul si daruirea cu care va puneti de fiecare data in slujba cetatenilor

Premierul Victor Ponta le-a transmis tuturor pompierilor din Romania La multi ani intr-un mesaj postat pe Facebook, multumindu-le totodata pentru curajul si daruirea lor de care dau dovada in activitatea.

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania: Sacrificiul lor reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Pompierilor din Romania, in care spune ca sacrificiul pompierilor militari reprezinta un reper de onoare, disciplina si devotament, atat pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )