Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum a ales Donald Trump sa le transmita tuturor un Craciun fericit (FOTO)

Antena3 Antena3,
Cum a ales Donald Trump sa le transmita tuturor un Craciun fericit (FOTO)

Donald Trump a ales un mod diferit de a ura sarbatori fericite oamenilor de pretutindeni care il urmaresc. Acesta a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Prima. continuă pe Antena3

CRACIUN FERICIT! Cum se ureaza CRACIUN FERICIT in 55 de tari

CRACIUN FERICIT! in aceste zile speciale, Antena3. ro ureaza tuturor prietenilor sai, din toate tarile, din inima, un CRACIUN FERICIT alaturi de copiii lor si de toti ce dragi. Avem cu totii prieteni in t.

CRACIUN FERICIT. Tara in care CRACIUN FERICIT e mai mult o himera

Milioane de chinezi, mai ales studenti sau membri ai minoritatilor crestine, sarbatoresc zilele acestea Craciunul, o festivitate tot mai populara in puterea asiatica, pe care unii.

CRACIUN FERICIT. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci pentru un CRACIUN FERICIT

Cea mai asteptata sarbatoare de iarna este Craciunul, crestinii celebrand la 25 decembrie Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos. Google sarbatoreste un CRACIUN FERICIT cu un.

Donald Trump a vorbit cu mai multi copii la telefon, in Ajun, si le-a spus ce-si doreste: Pace pentru tara

Presedintele american Donald Trump a primit, in Ajun, apeluri telefonice din partea mai multor copii pe care i-a intrebat ce-si doresc de Craciun, dar a dezvaluit si lucrurile care se afla pe lista lui.

CRACIUN FERICIT Mesajele politicienilor de CRACIUN FERICIT

CRACIUN FERICIT Prim-ministrul Mihai Tudose a transmis duminica seara un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care le doreste romanilor momente minunate alaturi de cei dragi si ii.

CRACIUN FERICIT! Ce faci daca ai mancat prea mult la masa de Craciun?

CRACIUN FERICIT!Pentru romani Craciunul reprezinta, printre altele, si bucuria meselor copioase, pline cu tot felul de bunatati preparate in casa cu mult drag. Asa ca dupa zile sau chiar saptamani intregi de.

CRACIUN FERICIT! Traditii si obiceiuri romanesti de Craciun

Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori religioase. Reprezinta un prilej de bucurie, fiind incarcata de traditii si simboluri felurite.

CRACIUN FERICIT! Google marcheaza Craciunul cu un nou doodle. OBICEIURI de CRACIUN

CRACIUN FERICIT!Google celebreaza Craciunul cu un nou Doodle creat special de Sarbatori. Un prilej numai bun pentru cele mai frumoase MESAJE DE CRACIUN. Trimite un gand bun celor dragi! CRACIUN.

CRACIUN FERICIT! Cateva sfaturi esentiale de la un nutritionist roman celebru pentru un CRACIUN FERICIT!

CRACIUN FERICIT! Nutritionistii recomanda ca in Seara de Craciun si in zilele de sarbatori care urmeaza oamenii sa fie cumpatati in consumarea preparatelor culinare si a bauturilor alcooli.

CRACIUN FERICIT. Ce mancau romanii in 1937 la masa de Craciun

Craciunul este una din cele mai asteptate sarbatori ale anului, iar mesele sunt incarcate cu mancare si bautura. insa, prin anii 700;30, mesele erau sofisticate si se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )