Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum a alungat-o Italia, din cauza birocratiei, pe rusoaica Samsonova |Povestile Australian Open 2020

Adevărul Adevărul,
Cum a alungat-o Italia, din cauza birocratiei, pe rusoaica Samsonova |Povestile Australian Open 2020

Liudmila Samsonova, in varsta de 21 de ani, va juca in premiera pe tabloul principal la Australian Open, dupa ce vineri si-a incheiat evolutia in calificari cu o victorie 6-4, 2-6, 7-5 in fata reprezentantei Chinei, Wang Xiyu, in varsta de doar 18 ani, campioana din 2018 a probei junioarelor la US Open. continuă pe Adevărul

Ziaristi polonezi de dreapta au lansat in Franta un site care prezinta stiri nedifuzate in Hexagon din cauza politically correct: Daca un musulman asasineaza pe cineva, nu se spune ca este musulman

Ziaristi polonezi de dreapta au creat si finantat un site de stiri, France Libre 24 FL24. net), care isi propune sa ofere francezilor informatii care nu sunt publicate in Hexagon din cauza politically correct, a declarat joi unul dintre fondatorii sai, Tomasz Sommer, citat de AFP.

Ce au facut sute de mii de romani in Anglia. Teama i-a ajuns din urma din cauza Brexitului

Brexit-ul i-a speriat pe cetatenii romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Peste 435. 000 dintre ei au solicitat statutul de rezidenti in Regatul Unit inaintea iesirii tarii din Uniunea Europeana. in total, numarul cetatenilor UE care au facut solicitarea a ajuns la aproape 2,6 milioane. Sute de mii de romani au cerut cetatenie britanica, .

Un al doilea pacient moare la Wuhan din cauza misterioasei pneumonii din China

Misterioasa penumonie virala aparuta in centrul Chinei, al carei virus face parte din familia SARS, .

Tragedie din cauza cetii. Accident in lant cu zeci de masini implicate. Doi oameni au murit

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte zece au fost ranite in urma unui accident in lant in care au fost implicate 25 de masini, produs vineri pe o autostrada in republica Adigheia din Caucazul de Nord, a anuntat intr-un comunicat Ministerul pentru Situatii de Urgenta din Rusia.

Sapte accidente din cauza Consiliului Judetean. Ce masuri a luat Politia

Consiliul Judetean Praova a fost amendat de Politie dupa ce ieri s-au produs 7 accidente rutiere si 5 persoane au fost ranite. Politia a stabilit ca principalul responsabil de producerea accidentelor este Consiliul Judetean care nu a intervenit pentru indepartearea poleiului de pe drumurile din judet.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )