Libnet.ro
UNICEF

08:16

Cum se apara Cristian Adomnitei dupa inceperea anchetei DNA la CJ Iasi

România Liberă România Liberă,
Cum se apara Cristian Adomnitei dupa inceperea anchetei DNA la CJ Iasi

Seful CJ Iasi Cristian Adomnitei vizat in ancheta DNA privind fapte de coruptie spune ca nu se simte responsabil in cazul atribuirii contractului de promovare a judetului unei firme din Iasi, motivand ca nu face parte din nicio comisie de licitatie si ca nu stie ce firme sunt declarate castigatoare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cristian Adomnitei, dupa perchezitiile de la CJ Iasi: Toata munca din ultimii trei ani a administratiei pe care o conduc este umbrita de acest eveniment

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca toata munca sa din ultimii trei ani este umbrita de perchezitiile DNA de la sediul institusiei pe care o conduce. Liderul CJ Iasi afirm.

Purtatorul de cuvant al PNL: DNA nu i-a cerut prezenta la perchezitii lui Cristian Adomnitei. Si-a manifestat disponibilitatea de a se intoarce la Iasi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe a declarat, miercuri, ca din informatiile pe care le au la partid, DNA nu i-a cerut lui Cristian Adomnitei prezenta la perchezitiile care au lor la Consiliul Judetean.

PNL: DNA nu i-a cerut lui Cristian Adomnitei prezenta la perchezitiile de la CJ Iasi

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, miercuri, ca DNA nu i-a cerut lui Cristian Adomnitei prezenta la perchezitiile care au lor la Consiliul Judetean Iasi, informeaza Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, se afla la sedinta plenara a Comitetului Regiunilor din Bruxelles

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, vizat in dosarul in care procurorii DNA fac perchezitii miercuri la CJ, privind fapte de coruptie, se afla la Bruxelles, acolo unde.

Cristian Adomnitei, fost ministru al Educatiei, si vicepresedintele CJ Iasi, vizati pentru cum au promovat judetul

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, fost ministru al Educatiei, si vicepresedintele Alin Aivanoaei sunt vizati in dosarul in care DNA face perchezitii, faptele cercetate fiind legate de nereguli privind un contract de 340. 000 de.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Iasi.Presedintele si vicepresedintele CJ Iasi, vizati pentru nereguli la un contract de 340.000 de lei

Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineata, 21 de perchezitii in miniciului Iasi, inclusiv la sediul Consiliului Judetean Iasi. Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, si vicepresedintele Alin Aivanoaei sunt vizati in dosarul in care DNA face perchezitii, faptele cercetate fiind legate de nereguli privind un contract de 340. 000 de lei, pentru servicii de promovare a judetului.

Dan Sova se plange la Curtea Suprema de durata anchetei DNA in dosarul Turceni-Rovinari in care s-a cerut aviz pentru arestarea sa

Senatorul PSD Dan Sova a depus, la Curtea Suprema, o contestatie in care reclama durata de desfasurare a anchetei procurorilor in dosarul Turceni-Rovinari. Contestatia urmeaza sa fie anlizata joi.

Gheorghe Stefan afla daca ramane sau nu dupa gratii, dupa ce procurorii DNA au contestat decizia instantei de a fi plasat in arest la domiciliu. Avocat: Consider ca se va respinge acuzatia (VIDEO)

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti, afla miercuri daca scapa de arestul preventiv, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au contestat hotararea prin care a fost plasat in arest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )