Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

Cum se apara in fata instantei Mircea Basescu si Marian Capatana

Antena3 Antena3,
Cum se apara in fata instantei Mircea Basescu si Marian Capatana

Mircea Basescu si Marian Capatana au contrazis inregistrarile prezentate de mass-media, in apararea lor in fata instantei. Evenimentul Zilei a prezentat, pe surse, o parte dintre declaratiile celor. continuă pe Antena3

Instanta a decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

10 - Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul.

UPDATE. Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia lui Mircea Basescu fata de masura arestului preventiv, astfel, fratele sefului statului va fi cercetat, in continuare, in stare de arest.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul traficului de influenta prin care cei doi ar fi intervenit.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Actualizare 17:06 Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv astazi Curtea de Apel Bucuresti CAB), scriu surse din presa.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest. Decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, vineri, ca Mircea Basescu si Marian Capatana, implicati intr-un dosar de trafic de influenta, sa ramana in arest preventiv. Decizia este definitiva, cei.

Mircea Basescu sustine ca nu a vazut banii despre care vorbeste familia lui Mondial, ci doar punga in care se aflau

Declaratiile lui Mircea Basescu si ale omului de afaceri Marian Capatana, sustinute in fata magistratilor, au fost date publicitatii de Evenimentul Zilei. Fratele presedintelui, Mircea Basescu a refuzat sa dea declaratii in fata procurorilor DNA, motivand ca avocatii sai nu stiu ce documente sunt in dosar si la ce acuzatii trebuie sa raspunda. El a povestit insa in fata judecatorului despre relatia pe care a avut-o cu familia lui Bercea Mondial. Acelasi lucru l-a facut si marian Capatana la tribunal.

VIDEO Marian Capatana, despre scandalul BerceaBasescu: Suntem nevinovati total, este o facatura a domnului Voiculescu

Marian Capatana a declarat, vineri, la iesirea din sediul Curtii de Apel Bucuresti, ca si el si Mircea Basescu sunt nevinovati, iar tot acest scandal in care sunt implicati este o facatura a domnului Voiculescu.

Mircea Badea: Eu sper sa putrezeasca in parnaie Marian Capatana! Sa stea acolo pana cand, biologic, putrezeste

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre scandalul de trafic de influenta si santaj in care a fost implicat fratele presedintelui. S-a intamplat ceva foarte bizar! Mircea Basescu a ramas in.

Mircea Badea: Va dati seama ca Marian Capatana face parte din propaganda basista?

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre scandalul de trafic de influenta si santaj in care a fost implicat fratele presedintelui. S-a intamplat ceva foarte bizar! Mircea Basescu a ramas in.

Mircea Basescu sustine ca nu a vazut banii, ci doar punga in care se aflau. Capatana: Banii nu aveau legatura cu fratele presedintelui

Mircea Basescu sustine ca nu a vazut banii, ci doar punga in care acestia se aflau. Evenimentul Zilei dezvaluie declaratiile pe care fratele presedintelui le-a facut in fata judecatorului de la Tribunalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )