Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a aparut Carmen Iohannis, la Iasi. Presedintele Romaniei si sotia sa, sedinta foto la Palatul Culturii

Playtech Playtech,
Cum a aparut Carmen Iohannis, la Iasi. Presedintele Romaniei si sotia sa, sedinta foto la Palatul Culturii

Carmen si Klaus Iohannis au ajuns, vineri, la Iasi, pentru a participa la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Est. Cuplul prezidential a fost supus unei sedinte foto. Cum si-a facut aparitia Prima Doamna? Cum a aparut Carmen Iohannis, la Iasi Carmen si Klaus Iohannis au ajuns vineri, 4 octombrie, la Iasi. Sambata dimineata, 5 octombrie, . continuă pe Playtech

Regele si Regina Belgienilor, presedintele Romaniei si peste 1.000 de oficiali, la deschiderea EUROPALIA 2019

Majestatile Lor Regele Philippe al Belgienilor si Regina Mathilde, alaturi de presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, au vizitat expozitia Brancusi. Sublimarea formei, marti seara, la centrul BOZAR, eveniment care a marcat deschiderea Festivalului International de Arte EUROPALIA 2019, editie dedicata Romaniei. Invitatii au fost ghidati de Doina Lemny, curator al expozitiei, care i-a incantat cu detalii interesante.

Valeriu Steriu: Astazi am avut o tragedie nationala, iar tot ce a putut Presedintele Romaniei a fost sa atace PSD

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, l-a atacat sambata pe presedintele Klaus Iohannis pe motiv ca a politizat tragedia de la Ialomita. Tot ce a putut a fost sa atace PSD, afirma Steriu, care a adaugat si ca presedintele nu e adaptat la ce se intampla in tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )