Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum a aparut Gabriela Firea, in urma cu doar cateva ore, pe un santier din Capitala FOTO

Playtech Playtech,
Cum a aparut Gabriela Firea, in urma cu doar cateva ore, pe un santier din Capitala FOTO

Gabriela Firea poate fi oricum, cert este ca e o femeie stilata, care are grija la aparitiile sale, imbracandu-se conform locului in care se prezinta. De aceasta data, primarul general al Capitalei a facut o vizita pe santier pentru a verifica stadiul lucrarilor ce vizeaza mai buna circulatie a bucurestenilor. Cum a aparut Gabriela Firea . continuă pe Playtech

MAE anunt de ultim moment dupa cutremurul din Turcia! S-a intamplat in urma cu cateva ore

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o informare privind demersurile consulare intreprinse in Turcia, dupa cutremurul din provincia Denizli. Consulatul din Izmir nu a fost notificat privind existenta unor cet.

Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, joi, cacirculatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie. De asemenea, edilul amai spus ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - .

Gabriela Firea da asigurari: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiise va incheia pana la sfarsitul acestui an, iar pana la 1 septembrie se.

FOTO Gabriela Firea: Pana la 1 septembrie se va relua circulatia tramvaiului 41. Pasajul Ciurel, gata pana la finalul anului

Circulatia tramvaiului 41 se va relua pana pe 1 septembrie, anunta primarul general, Gabriela Firea, intr-un comunicat de presa. in plus, primarul general anunta ca Pasajul Ciurel va fi gata pana la finalul anului, in acest moment lucrarile fiind realizate in proportie de 90%. in perioada urmatoare, se va lucra la suprastructura tablierului metalic, montarea si tensionarea hobanelor si bretelele pasajului.

O noua parcare pentru bucuresteni. Gabriela Firea a oferit detalii despre noua constructie - GALERIE FOTO

Bucurestenii vor avea 500 de noi locuri de parcare. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anuntat printr-o postare pe pagina de Facebook constructia unei noi parcari de tip parkride. Aceasta va fi construita la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )