Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum a aparut Gina Pistol in centrul Bucurestiului. A luat ochii tuturor

Playtech Playtech,
Cum a aparut Gina Pistol in centrul Bucurestiului. A luat ochii tuturor

Gina Pistol este o viitoare mamica fericita. Smiley si Gina sunt fericiti, recentele lor declaratii demonstrand acest aspect. Vedeta, fiind responsabila, a decis ca este cazul unor cumparaturi. Si nu orice fel de cumparaturi, ci de redecorare a casei in cre locuiesc cei doi viitori parinti. Cum a aparut Gina Pistol in centrul Bucurestiului Deja . continuă pe Playtech

Alice Peneaca, alaturi de iubitul necunoscut. Cum a aparut in centrul Bucurestiului

In urma cu cinci ani, presa romaneasca scria cu litere mari despre casatoria fotomodelului Alice Peneaca si Bobby Paunescu. Ulterior au divortat, Bobby Paunescu si-a gasit o noua iubita, iar Alice Peneaca si-a vazut de cariera. Alice Peneaca, alaturi de iubitul necunoscut Alice Peneaca, in 2015, era unul din cele mai de succes fotomodele romance, .

Cati bani au facut Smiley si Gina Pistol din filmuletul in care au anuntat sarcina. Dorian Popa a castigat cu Chelutul de cateva ori mai mult

Filmuletul cu cele doua vedete in care si-au pus viata pe tapet a urcat rapid in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube si, in doar cateva zile, Smiley si Gina Pistol au produs in jur de 5. 000 de euro. Odata cu pandemia, si vedetele autohtone s-au reprofilat, artistii inlocuind lipsa concertelor cu clipuri .

Un fost patron al Rapidului, momente tandre in centrul Bucurestiului. Cum a abordat o blonda, in vazul tuturor

In 2003 fotbalul romanesc avea sa sufere multe transformari. Printre acestea a fost si vanzarea clubului Rapid, din ograda lui Copos in cea a unui asa-zismilionar masonic. NI meni nu stia foarte multe despre acesta, dar, ulterior, s-au aflat multe. Nicolae Cristescu a fost un personaj misterios si ambiguu. Nicolae Cristescu, un fost patron al .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )