Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum au aparut rovinietele online pe piata din Romania

Auto Ro Auto Ro,
Cum au aparut rovinietele online pe piata din Romania

In urma cu 10 ani, in Romania, rovinietele existau sub forma unor stickere galbene pe care soferii le puteau lipi pe parbrizul masinii. Manati de nevoia de a putea achizitiona o rovinieta de oriunde si oricand, doi antreprenori din Cluj-Napoca au creat siteul Roviniete. ro, de unde astazi se pot achizitiona roviniete online simplu, rapid si eficient. Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu au infiintat Scala Assistance, sub care este inregistrat site-ul Roviniete. ro, aceasta fiind prima companie care a introdus acest concept in Romania. continuă pe Auto Ro

Afacerile din Romania ale Paravion au crescut anul trecut cu 20%, la 55 milioane euro

Paravion, una din cele mai mari agentii de turism din tara noastra, activa si pe piata din Turcia cu portalul de turism Bavul. com, a raportat afaceri totale de aproximativ 78 milioane de euro anul trecut. Operatiunile din tara noastra au crescut cu 20% fata de anul precedent, ajungand la circa 55 milioane de euro, iar cele din Turcia s-au ridicat la 23 milioane de euro.

Colegiul Psihologilor din Romania isi alege conducerea, cu scandaluri, politie si violente l DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Procesul de alegere a conducerii Colegiului Psihologilor din Romania se deruleaza, in aceste zile, pe fondul lipsei de transparenta, in dispretul legii si a procedurilor interne.

O firma specializata in prelucrarea lemnului isi va urmari camioanele din Romania prin GPS, ca sa evite furturile din padure

Compania Holzindustrie Schweighofer, cu sediul central in Austria, a pus in functiune o aplicatie informatica menita sa controleze deplasarea camioanelor care ii aduc materia prima la cele trei fabrici din Romania.

Oradea, Brasov si Timisoara, orasele cu cele mai bune facilitati medicale din Romania

Cu 16 spitale de stat si private, alaturi de alte peste 90 de cabinete private si zeci de farmacii, Oradea, resedinta si cel mai mare oras din judetul Bihor, a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cele mai bune facilitati medicale din Romania. Vezi.

Conducerea Psihologilor din Romania, la cutite cu profesorii universitari

Votul democratic de la alegerile Colegiului Psihologilor din Romania CPR) a fost inlocuit cu decizii ale Departamentului Juridic si cu masuri abuzive de represiune, sustine un grup de opt profesori universitari, reprezentanti ai unui grup de initiativa de cel putin 1000 de psihologi, ca replica la declaratiile presedintelui Colegiului Psihologilor din Romania CPR), Mihai Anitei, care sustine ca unii dintre furnizorii de teste psihologice, cadre universitare, fosti presedinti ai filialelor teritoriale si ofiteri incearca blocarea alegerilor forurilor de conducere la alegerile din aprilie.

Elis Pavaje a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici de pavele din Romania: investitia se ridica la 10 mil. euro

Elis Pavaje, unul dintre cei mai mari producatori de pavele, pavaje si borduri la nivel local, a demarat lucrarile celei de-a treia fabrici din Romania, in localitatea Secuienii Noi, din judetul Neamt, o investitie ce se va ridica la circa 10 milioane.

Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, trimis in judecata pentru conflict de interese

Presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, Mihai Anitei, a fost ieri trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru comiterea infractiunilor de conflict de interese in forma continuata trei acte materiale) si folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, potrivit unui comunicat al DNA.

Eliza, Fiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! Cum arata fetita (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

Eliza, FFiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )