Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Adevărul Adevărul,
Cum arata acum, la 18 ani, tanara care a fost desemnata cea mai frumoasa fetita din lume la doar sase ani

Thylane Blondeau, tanara care a devenit cunoscuta dupa ce a primit titlul de cea mai frumoasa fetita din lume la varsta de 6 ani, a fost surprinsa in vacanta in St. Barts. Modelul are acum 18 ani. continuă pe Adevărul

Faze tari: Toaletele anti-sex ii uda cu apa pe cei care fac miscari bruste si declanseaza alarma; Cea mai frumoasa fetita din lume a implinit 18 ani. Cum a fost surprinsa recent Thylane Blondeau

Tanara care s-a filmat facand baie intr-unul dintre cele mai aride locuri de pe Terra. Un video inedit surprinde momentul in care o tanara de 25 de ani, din Noua Zeelanda, face. Roboti folositi pentru dirijarea traficului in China. Biroul de Siguranta Publica din Handan, o porvincie din nordul Chinei, a aprobat trimiterea a trei roboti care.

Lady Gaga a fost violata acum 13 ani. Artista face dezvaluiri tulburatoare: incepeam sa plang!

Lady Gaga a fost violata in urma cu 13 ani, dar nu a avut curajul sa vorbeasca despre trauma prin care a trecut pana in anul 2014. Artista si-a facut acum curaj si a vorbit despre evenimentul care i-a schimbat viata si in urma caruia sufera de sindrom post-traumatic. Lady Gaga a fost violata acum .

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

S-au cunoscut la Woodstock, in urma cu 50 de ani: cum arata acum

Relatia unui cuplu de americani a inceput la Woodstock, in urma cu 50 de ani, dar nu au avut nicio fotografie de la eveniment, pana de curand. Anul acesta, se implinesc 50 de ani de la Woodstock. Festivalul devenit fenomen cultural este simbolul unei generatii si foarte multi dintre cei care au fost acolo isi .

30 de ani de la Salvati de clopotel! Cum arata acum actorii din serial!

Au trecut nu mai putin de 30 de ani de la serialul fenomen Salvati de clopotel, care facea candva furori in lumea intreaga. Iata cum arata acum actorii din indragitul show de televiziune! .

Ciolos anunta ca PLUS va renunta la prevederea ce lua in considerare doar angajamentele cu Securitatea semnate dupa varsta de 18 ani: Pentru a risipi orice indoiala

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune, intr-o postare pe Facebook, ca a propus partidului sau renuntarea la amendamentul ce lua in considerare pentru conditionarea statutului de membru PLUS doar angajamentele de colaborare cu Securitatea semnate dupa varsta de 18 ani. Pentru a risipi orice indoiala si pentru a nu le mai da apa la moara celor care vor cu tot dinadinsul sa caute nod in papura Aliantei USR PLUS, a explicat Ciolos.

O noua emisiune la PRO TV. Cum va arata reality show-ul pe care acum il vezi doar in strainatate

Pro TV aduce o noua emisiune fanilor postului! Noul show este realizat dupa un format britanic, ce in afara deruleaza deja de multi ani si i-a cucerit pe oameni. Este vorba despre o descoperire a angajatilor cu care sefii lucreaza si despre realitatea din spatele succesului. Cum se va numi emisiunea si ce se va .

Ne-a crescut puterea de cumparare? Cu salariile super-marite de azi luam de fapt mai putini cartofi decat cumparam acum 5 ani cand aveam venituri mult mai mici (analiza)

In ultimii 5 ani, salariile nete au crescut consistent, alimentand efectul de avutie in crestere. Avem bani mai multi in buzunare, dar putem oare cumpara mai mult din aceeasi marfa ca in 2015? HotNews a obtinut de la INS preturile de acum 5 ani la cateva categorii de produse de baza cartofi, varza, lapte, oua s. a. ) si a calculat cat puteam cumpara atunci si cat am putea cumpara acum. Iar raspunsul nu este intotdeauna cel asteptat de guvernanti.

INTERVIU Serban Copot, Hiena de la Animal-X: La 18 ani aveam bodyguard si sofer. Cui nu i s-ar fi urcat la cap?

Cantaretul si prezentatorul TV Serban Copot 38 de ani) a povestit cum a virat de la visul de a deveni navigator spre o cariera de succes alaturi de Animal X, dar si cum a decis sa puna pe pauza muzica, dedicandu-se primei sale pasiuni.

Actrita Tamara Buciuceanu, de nerecunoscut la 90 de ani. Cum a fost fotografiata marea doamna a scenei romanesti

Marea actrita a cinematografiei romanesti, Tamara Buciuceanu, celebra profa de mate din Liceenii, a aniversat recent 90 de ani, iar evenimentul nu a trecut neobservat. Imagini cu indragita artista au ajuns pe internet, iar fanii au continuat prin intermediul retelelor de socializare sa-i transmita gandurile lor bune. Actrita Tamara Buciuceanu, la 90 de ani La .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )