Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum arata acum fetita care a nascut la varsta de 5 ani. Cum a fost posibila sarcina ei si ce face baiatul ei

Playtech Playtech,
Cum arata acum fetita care a nascut la varsta de 5 ani. Cum a fost posibila sarcina ei si ce face baiatul ei

Lina Medina a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a devenit cea mai tanara mama din istorie, nascand, la data de 14 mai 1939, la varsta de numai 5 ani, 7 luni si 21 de zile. Cum arata acum fetita care a nascut la varsta de 5 ani Astfel, cazul copilei din Peru a sfidat . continuă pe Playtech

Fata lui Gigi Becali, aparitie ravasitoare in public. Cum arata acum Alexandra

Ce frumoasa este Alexandra Becali, fiica cea mijlocie a patronului FCSB, Gigi Becali. Aceasta arata impecabil oriunde se prezinta in public. Se imbraca elegant si este mereu pe placul amicilor, dar si fanilor de pe retelele de socializare. Fata lui Gigi Becali, aparitie ravasitoare in public Alexandra Becali are varsta de 24 de ani si .

Ce face acum barbatul care l-a atacat pe presedintele Romaniei. Momentele incredibile din ultimii ani

Faur Isaia este barbatul care l-a atacat pe presedintele Emil Constantinescu aruncandu-i cerneala pe fata. De asemenea, Faur Isaia i-a iesit presedintelui Klaus Iohannis in fata, spre ingrijorarea celor de la SPSP, dar nu i-a facut nimic, doar i-a inmanat unn plic cu nemultumirile lui, probabil. Barbatul a atacat masina prezidentiala a lui Ion Iliescu.

Business report: Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum. Statul care ingheata salariile bugetarilor in 2021. 10 motive pentru care, ca parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate

Bugetul la zi: 27% din cheltuielile statului au fost sustinute, in primele opt luni din an, din imprumuturi * Trei luni pana la liberalizarea pietei de energie electrica. Ce trebuie sa stiti acum * Taiwanul, stat-model in pandemie, ingheata salariile bugetarilor in 2021 * 10 motive pentru care, in calitate de parinte, nu doresc ca alocatiile copiilor sa fie majorate * Primarii-surpriza: trec lejer testul IQ. Dar cel al caracterului? * Completarea stagiului la pensie: Mecanismul de cumparare de vechime nu te ajuta sa te pensionezi mai repede *. Efectele intarzierilor justitiei. Piedone, de la dosarul Colectiv la Primaria Sector 5 * Miza pe ITC studiu de caz, Iasi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )