Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cum arata acum Olivia de Havilland, frumoasa actrita din Pe aripile vantului. Are 103 ani

Playtech Playtech,
Cum arata acum Olivia de Havilland, frumoasa actrita din Pe aripile vantului. Are 103 ani

Olivia de Havilland, ultimul star in viata din Pe aripile vantului, este o legenda vie, care isi traieste batranetea intr-un paradis parizian. Onorabila varsta de 103 ani o lasa chiar sa se plimbe si cu bicicleta rareori. Destinul supravietuitoarei. Olivia de Havilland, actrita din Pe aripile vantului, are 103 ani Olivia de Havilland este o . continuă pe Playtech

De ce nu s-a casatorit pana acum Monica Barladeanu. Ce crede despre familie actrita din serialul Vlad de la PRO TV

Monica Barladeanu ste o femeie frumoasa si dorita, dar destinul nu a lasat-o sa vada ce inseamna viata de familie pana la 41 de ani. De ce nu s-a casatorit pana acum si ce crede despre familie a spus chiar aceasta. Monica Barladeanu si casatoria. De ce pana acum nu? Trei sezoane din serialul Vlad, .

Cum arata acum mormantul lui Mihai Constantinescu. Ce a decis sotia lui

Mormantul lui Mihai Constantinescu este parca neschimbat. Desi acesta a murit in luna octombrie a anului trecut, fanii si familia nu au uitat sa se ingrijeasca de locul unde-si doarme artistul somnul de veci. Cum arata mormantul lui Mihai Constantinescu Mihai Constantinescu a plecat dintre noi in luna octombrie a lui 2019, iar de atunci .

DigiSport: Cum arata acum Anna Kournikova, frumusetea care a ravasit lumea tenisului. A fost poreclita virusul rusesc

Anna Kournikova 38 de ani) arata la fel de bine, desi a trecut prin doua nasteri. Superba fosta jucatoare de tenis, sotia lui Enrique Iglesias, a nascut o fetita pe 30 ianuarie 2020. Anna si Enrique mai au gemeni, in varsta de doi ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )