Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum arata acum sotul Andreei Esca, dupa ce s-a vindecat. Prima aparitie in public

Playtech Playtech,
Cum arata acum sotul Andreei Esca, dupa ce s-a vindecat. Prima aparitie in public

Andreea Esca are motive de bucurie, dupa ce Alexandre Eram, sotul ei, s-a vindecat de plamani. Astfel, prezentatoarea TV a tinut-o numai intr-o petrecere in ultima vreme. in ziua in care a implinit 48 de ani, Andreea Esca a participat la botezul fiicei Danei Rogoz, iar dupa doua zile si-a sarbatorit propria fiica, Alexia, care . continuă pe Playtech

Primele imagini cu sotul Andreei Esca, dupa ce s-a VINDECAT de o forma grava de COVID-19 (FOTO)

Bucurie mare in familia Andreei Esca. Toti membrii familiei sunt acum sanatosi si au sarbatorit cum se cuvine aniversarea fiicei lor, Alexia, dar si alte evenimente mondene. Dupa ce au trecut printr-o.

EXCLUSIV Baiatul pe care Liviu Varciu l-a crescut, in secret, toata viata. Cum arata acum Mario si de ce vedeta nu l-a prezentat public niciodata!

Artistul este extrem de atasat de fiul fratelui sau decedat. El il viziteaza pe Mario ori de cate ori merge la Constanta. Anul 2009 este, cu siguranta, anul pe care Liviu Varciu nu il va uita niciodata. Pe atunci, prezentatorul TV si-a pierdut singurul frate. Ionut Varciu, pompier la o unitate a Ministerului de Interne .

Mirela Vaida, in costum de baie la 38 de ani. Cum arata corpul ei, de fapt, dupa trei nasteri

Mirela Vaida, in costum de baie la 38 de ani, pe Instagram! Prezentatoarea de la Acces Direct a plecat la mare. Iata cum arata vedeta Antenei 1 dupa trei nasteri! Mirela Vaida, in costum de baie, pe litoralul romanesc Mirela Vaida a decis sa isi ia sotul si sa plece fara copii la mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )