Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum arata acum Suri, fiica lui Tom Cruise. Cu cine seamana, de fapt, adolescenta

Playtech Playtech,
Cum arata acum Suri, fiica lui Tom Cruise. Cu cine seamana, de fapt, adolescenta

Singurul copil al actorilor Tom Cruise si Katie Holmes s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, criticata, insa, de presa internationala. in varsta de 14 ani, aceasta atrage mult atentia, se doreste punctul central al tuturor actiunilor si iese in evidenta prin atitudine. Suri, fiica lui Tom Cruise, o adevarata domnisoara Cruise a inceput sa iasa cu . continuă pe Playtech

Cum arata acum fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav. Ce mare s-a facut Sofia

Dupa ce Bianca s-a casatorit cu Victor Slav, in 2016 venea pe lume micuta Sofia, care acum are 4 anisori. Din pacate relatia celor doi nu a mai mers si au decis sa divorteze, iar micuta Sofia a locuit si locuieste si acum cu bunica ei, la Deva. Sofia, o adevarata domnita, frumoasa foc Micuta .

Cum arata acum Maria Basescu. Fosta prima doamna nu mai aparuse in public de ani buni

Maria Basescu a fost mereu o prezenta scumpa la vedere, chiar si cand era Prima Doamna a Romaniei. Cum mai arata aceasta acum? Nu si-a mai facut aparitia in public de ani buni. Cum arata acum Maria Basescu? Maria Basescu a fost mereu o aparitie eleganta si simpla si impecabila. in familia Basescu au iesit .

Ce face si cum arata acum Bebelusa Oana de la Cronica Carcotasilor. Viata i s-a schimbat radical

Cu ce se ocupa acum Bebelusa Oana? Vedeta de la inceputurile Cronicii Carcotasilor si-a schimbat total viata de-a lungul timpului. Cum o regasesc fanii dupa ani si ani? Ce face Bebelusa Oana de la Cronica Carcotasilor? Dansatoarea Oana Daniela Ionita a devenit cunoscuta la Cronica Carcotasilor drept una dintre bebeluse. Dupa ce s-a retras din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )