Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum arata un aeroport din Spania in timpul pandemiei. Imagini exclusive

Antena3 Antena3,
Cum arata un aeroport din Spania in timpul pandemiei. Imagini exclusive

Numarul cazurilor de COVID-19 din Spania creste alarmant de la o zi la alta iar autoritatiile au declarat stare de urgenta. Aeroporturile parasite ofera o imagine dezolanta. continuă pe Antena3

Oameni infectati cu coronavirus asteapta pe holurile spitalelor din Spania un pat liber

Imagini cutremuratoare in spitalele din Spania. Pacientii bolnavi cu coronavirus stau intinsi pe jos in asteptarea eliberarii unui pat la sectia de Terapie Intensiva.

Utile: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei; Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa

Libertatea: 5 sfaturi pentru un somn odihnitor in timpul pandemiei * Click: Sfaturi utile sa ramai sanatos cat timp stai in casa * Descopera: O aplicatie le permite oamenilor sa afle daca au luat contact cu purtatori ai coronavirusului * Doctorul Zilei: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si arma combustibil pentru imunitate * Click: Verdeturile de primavara iti intaresc imunitatea.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

Asistenta din Spania, marturie cutremuratoare dupa o tura de zece ore: E foarte greu ce va veni! in spital nu sunt paturi!

O asistenta medicala din Spania isi striga disperarea dupa ce si-a terminat tura de zece ore intr-un spital. Va rog sa ramaneti acasa!, spune aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )