Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum arata Andreea Balan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o in scena pentru prima data VIDEO

Playtech Playtech,
Cum arata Andreea Balan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o in scena pentru prima data VIDEO

Andreea Balan este o artista care se bucura de succes si are fani in intreaga tara, insa multi nu stiu cum arata cantareata la 10 ani, cand a fost invitata pentru prima data intr-o emisiune televizata de catre Mihai Constantinescu, cel care la vremea respectiva era prezentatorul emisiunii Ba da, ba nu, difuzata de postul . continuă pe Playtech

Tragedia momentului! Ce a patit VADUVA lui MIHAI CONSTANTINESCU dupa inmormantare: Nu isi mai revine

Moartea lui Mihai Constantinescu a indurerat o tara intreaga. Regretatul cantaret a fost condus pe ultimul drum joi, 31 octombrie, iar de atunci, vaduva lui a luat o decizie alarmanta. Multi dintre.

Mirabela Dauer, RAPUSA DE DURERE! Marea cantareata, dezvaluiri SOCANTE despre MOARTEA lui Mihai Constantinescu: A MURIT CU ZILE! A fost eroare, noi stim unde

Mihai Constantinescu a fost inmormantat, joi, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitala, cu onoruri militare, iar familia, prietenii, colegii de breasla, dar si multi fani, i-au fost alaturi pe ultimul.

Ce se intampla cu Andreea Balan de cand a marit tariful pentru concertele sale. Artista a explicat situatia

Andreea Balan a marturisit recent ca a marit tariful pentru concertele sale, astfel ca a fost invitata la mai putine evenimente in ultima perioada, insa a avut o reteta financiara de succes. Pe langa concertele pe care le sustine in orasele din intreaga tara, vedete mai canta si la nunti. Andreea Balan a marit tariful .

Dieta Andreea Balan. Cum a revenit la 49 de kilograme?

Andreea Balan a povestit cum a reusit sa revina la cele 49 de kilograme pe care le avea inainte sa r.

Cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer. Multi il invidiaza pentru relatia lui, dar putini stiu ce se ascunde de fapt in spatele casniciei sale de 10 ani

Roger Federer este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume, cu peste 100 de trofee cucerite in intreaga sa cariera si sute de milioane de dolari castigati din tenis, publicitate si contracte de sponsorizare. Putini stiu insa cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer la meciurile pe .

Barbatul care a batut cu un cablu metalic un baiat minor de 10 ani, trimis in judecata pentru violenta in familie

Barbatul din Alba, care si-a lovit un nepot de 10 ani cu un cablu metalic pentru ca i-ar fi sustras 200 de lei a fost trimis in judecata de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

ONU: 881 de jurnalisti ucisi in 10 ani, in 90% din cazuri, infractiunile raman nepedepsite

In ultimii 10 ani, in intreaga lume au fost ucisi cel putin 881 de jurnalisti pentru simplul motiv ca au spus adevarul, in timp ce doar in anul 2019, pana acum au murit deja 44. in noua din 10 cazuri, crimele raman nepedepsite. Datele sunt publicate de UNESCO de Ziua internationala pentru incetarea impunitatii crimelor impotriva jurnalistilor, scrie Rador, citand Rainews.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )